SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlık Kursuna İlgi Büyük

0
Güncellendi - 2017-09-23 02:56:42
Hazırlık Kursuna İlgi Büyük
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Üniversiteye Hazırlık Kursu büyük ilgi gördü. Pilot uygulama olarak başlatılan kursa 2 kat başvuru olunca öğrenci seçme sınavı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Salköprü Semt Konağı’nda lise mezunlarına yönelik olarak ücretsiz düzenlenen Üniversite Hazırlık Kursu için 200 aday başvurdu. Pilot uygulamada belirlenen 100 kişilik kontenjan için öğrenci seçme sınavı gerçekleştirildi. Sınav sonucunda eşit ağırlık alanında üniversite sınavlarına girecek öğrencilerden kursa kayıt olmaya hak kazananlar belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ve yıllık 2 bini aşkın öğrencinin katıldığı TEOG kurslarına ilaveten bu yıl ilk kez lise mezunlarına yönelik hazırlık kursu açıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir Coşkun (6 yıl önce)
    Birinci hafta yoğun ilgi olur, sonra ilgi giderek düşer, kimsede sormaz ve takip etmez "niye ilgi düştü " diye sormaz. Açılan bu kurslar tamamen reklam (!) kursları. İçi boş kuru gürültü
    0
    0
    Yanıtla