SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlık Maçı İçin Görüşülüyor

A- A+ PAYLAŞ
Yeni Malatya Spor takımı kamp çalışmalarının üçüncü etabına Malatya'da başladı. Pınarbaşı'ndaki tesislerde Teknik Direktör Cafer Aydın yönetiminde çalışan takımda, Emrah Ekmekçi sakatlanması nedeniyle çalışmalara katılamadı. Hafif sakatlıkları bulunan Recep Yaşar ve Mehmet Toşak, takımdan ayrı çalıştı. 
 
Teknik Direktör Cafer Aydın, 1,5 saat kondisyon ağırlıklı çalışmada notlar tuttu. Futbolculara uyarılarda da bulunan Aydın, hava koşullarının değişmesi nedeniyle yeme ve içme konusunda dikkatli olmalarını istedi. Teknik Direktör Aydın'ın takımın performansından memnun olduğu gözlendi. 
 
FORVET ARAYIŞI SÜRÜYOR
 
Yeni Malatya Spor'da Teknik Direktör Cafer Aydın'ın takımdan ayrılanların yerine takviye istediği  belirtilirken, ayrıca ön libero mevkiine de bir takviye yapıldıktan sonra transferin büyük oranda tamamlanacağı öğrenildi. Sarı siyahlı takımda forvet arayışının sürdürüldüğü
öğrenildi. 
 
HAZIRLIK MAÇI İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILIYOR
 
Taraftarların takımı sezon öncesinde görebilmeleri için 4 Eylül'de Malatya İnönü Stadı'nda bir hazırlık maçı oynanması konusunda çalışmalar devam ediyor. Yeni Malatya Spor yönetiminin bu konuda Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'den birkaç takımla görüştüğü belirtildi. 
 
"TEKLİFİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM"
 
Yeni Malaya Spor'dan kendisine yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Gökhan Sinanoğlu, "Başkanımız aradı ve beni takımda görmek istediğini söyledi. Ben de hem kulübümü hem de Malatya'yı sevdiğim için bu teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Geçtiğimiz sezon iyi bir performans ortaya koyduk ama ben sakatlığımdan dolayı play off maçlarında forma giyemedim. Buda içime dert olmuştu. Bu sezonda şampiyonluk hedefimiz var. Şehrin bizden beklentisi büyük ve bu beklentilere cevap verebilecek bir kadroya sahibiz. Güzel günler yaşamaya geldik. Genç ve dinamik bir takımız. Futbolcu arkadaşlarımızın hepsi koşuyor ve iyi mücadele ediyor. Bunun yanında bir iki mevkide eksiğimiz var. Bu mevkilerde içinde transfer çalışmaları devam ediyor. Şuanda her şey yolunda gidiyor. İnşallah böylede devam eder. Sezona da iyi başlayıp, iyi sürdürmek istiyoruz. Takımda arkadaşlık her zaman olduğu gibi üst seviyede. Yeni katılan arkadaşlarımızda kısa sürede uyum sağladı. Bunda mevcut futbolcularında büyük payı var. İyi bir kaynaşma sağladık. İyi bir ortam var. Çalışmalarda bu anlamda iyi geçiyor. Hedefimiz lige iyi başlamak. Çünkü nasıl başlarsanız, öyle devam eder. Amacımız beklentilere cevap vermek" dedi. 
 
"ZORLU BİR SEZON BEKLİYOR "
 
Beyaz grupta zorlu rakiplerin bulunduğunu ifade eden  Sinanoğlu, "Lige baktığımızda bizi zorlu bir sezon bekliyor. Şampiyonluğa oynayan 7-8 takımla aynı grupta yer alıyoruz. Bunun avantajları da var dezavantajları da var. Kaliteli takımlarla karşılaşacağız. İyi takımlara karşı, iyi performans sergiliyoruz. Bu bizim için avantaj sağlıyor. Zayıf bir takım, sahalarında maçlarda kapanıyor ama şampiyonluk hedefi olan güçlü takımlar gole yönelik oynuyor. Buda avantaj sağlayabilir. Bizim sahamızdaki maçları
kazanmamız gerekiyor. Şampiyonluk hedefi olan takımlarla ilk maçlarımızı sahamızda oynuyoruz. Bu maçları kayıpsız geçersek ikinci yarı daha rahat ederiz. Malatya şehri şampiyonluğu hak ediyor. Şehir olarak iyi bir futbol potansiyeli var. Bizde bunun bilincindeyiz. Buna karşılık vermek içinde çok çalışıyoruz. Beklentilere karşılık vermek istiyoruz" diye konuştu. 
 
"PIRIL PIRIL FUTBOLCULAR KADRODA"
 
Takımın transfer ettiği forvet oyuncusu Mehmet Şen ise "Takıma sonradan katıldım. Arkadaşlık ortamı çok güzel ve iyi bir ortam var. Başarılı olmak isteyen takımlarında böyle ortamlara sahip olması gerekiyor. Pırıl pırıl futbolcular kadroda yer alıyor. Geçen sezon takımın ortaya koyduğu başarıyı herkes biliyor. Takım iyi bir performans ortaya koydu. Bu sezon tecrübeli futbolcular kadroya dahil edildi. Takımın güzelliğine de dayanarak söylüyorum ki, bu sezon şampiyon olarak hedefe ulaşmak istiyoruz. " dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız