SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlık Maçında Beraberlik..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2. Lig B Kategorisi 5. Grup lideri Kahramanmaraşspor ile oynadığı özel maçtan beraberlikle ayrıldı. İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmada Malatyaspor yakaladığı çok sayıda fırsatı değerlendiremedi. Konuk ekip iyi mücadele etti, karşılaşmanın son dakikasına kadar fırsat bulup gol atmaya çalıştı. Her iki takımın birer golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Girişi ücretsiz olan karşılaşmayı 3 bin'e yakın futbolsever izledi. Malatyaspor'un ara transferde aldığı Çek oyunculardan Machek karşılaşmada yeralmadı.

MAÇTAN NOTLAR..
HAKEMLER: Suat Aslanboğa, Kazım Aydoğan, Mehmet Saydam, İbrahim Erdoğan (4. Hakem).

MALATYASPOR: Bora (Dk. 46 Taylan), Mert (Dk. 46 Homola), Ömer, Johansson (Dk. 46 Hakan Söyler), Hakan Aslantaş (Dk. 58 Ramazan Kahya), Serkan (DK. 46 Serdal), Evren, Bilal (DK. 35 Sertan), Tomas Michalek (Dk. 65 Vedat), Okan (Dk. 46 Toth), Zdenik Senkerik (Dk. 62 Ergun).

YEDEKLER: Taylan, Homola, Hakan Söyler, Toth, Serdal, Sertan, Aytaç, Vedat, Ergun.

KAHRAMANMARAŞSPOR: Serkan Erbay, Veli, Zafer, Paşa, Onur, Zeynel, Fuat (Dk. 54 Gökhan), Serkan Özbalta, Bünyamin, Ender (Dk. 82 Serdar Deliktaş), Onur.

YEDEKLER: Uğur Bekir, Gökhan, Cüneyt, Oktay, Serdar Deliktaş, Serdar Akdoğan, İnan.

SARI KART: Zafer, Paşa (K. Maraş).

10. dakikada Okan soldan ceza alanına girip vuruşunu yaptı, kaleye yönelen topa Senkerik ayak koyup topu filelere yolladı. Ancak, bu pozisyonda Çek oyuncu ofsayt olduğu için gol geçerli sayılmadı.

19. dakikada Okan soldan atak geliştirip ortaya çıkardı, Senkerik uygun durumda vurmadı, daha boş olan Tomas Michalek’i gördü, bu oyuncunun dengesiz şutu yandan dışarı çıktı.

35. dakikada Serkan Özbalta’nın ceza alanı içinden attığı şutu Bora yatarak karşıladı.

40. dakikada Sertan soldan inip kesti, kale ağzında çapraz pozisyonda Okan şık bir vuruşla topu filelere bırakmak istedi, ama atak autla sonuçlandı.

46. dakikada Tomas sağ kanatta uygun durumda istediği vuruşu yapamayınca kaleci Serkan topa hakim oldu.

51. dakikada Sertan Eser soldan hızla inip rakibini geçti, ortaladı, Tomas penaltı noktası civarında sert vurdu, tribünler gol diye ayağa kalktı, ancak top yandan dışarı çıktı.

85. dakikada Vedat sağdan ceza alanına girdi, ortaya çıkardı, savunmadan döndü, Vedat tekrar ortaladı, kaleci topu kornere attı.

87. dakikada Evren’in ortasında Sertan Eser boş durumda topu yandan dışarı attı.

88. dakikada Malatyaspor, inanılmaz bir gol kaçırdı. Sol kanada açılan topa Ömer hamle yaptı, defans ofsayt zannıyla durakladı, Ömer ortaya çıkardı, oluşan karambolde Vedat, Sertan Eser ve Homola topu içeri sokamadılar ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız