SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlık Maçını Kaybetti

A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor, Tunceli Dersimspor ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı. 

 
Yeşilyurt Sentetik Saha'da yapılan hazırlık maçında ilk yarıya iyi başlayan 44 Malatyaspor, beşinci dakikada takım kaptanı Kürşat'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise 44 Malatyaspor takım antrenörü Hakan Çalışkan, farklı bir kadro sahaya sürdü. İkinci yarı, büyük bir çekişmeye sahne olurken, gol sesi çıkmadı. 44 Malatyaspor, karşılaşmada başka gol olmayınca sahadan 1-0 galip ayrıldı. 
 
44 Malatyaspor takım antrenörü Hakan Çalışkan,hazırlık maçı sonrasında bir değerlendirme yaparak,  "Yeni sezon hazırlıklarına yeni başladık. Erken bir hazırlık karşılaşması oynadık. Takım olarak hazır değiliz. Ama futbolcularım sahada umduğumdan daha iyi mücadele ettiler. Bütün futbolcularımıza şans verdik. Futbolcular, tam hazır olmamalarına rağmen ellerinden gelen en iyi mücadeleyi vermeye çalıştılar. Bu kapsamda da yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak, lige iyi başlamak istiyoruz" dedi.
  
Hazırlık karşılaşmasını TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Amatör Sporları Federasyonu Başkanı (MASKF) Seyfullah Özdemir ve iki takımın kulüp yöneticileri de izledi. 
 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız