SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlık Maçını Kazandılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:31:56
Hazırlık Maçını Kazandılar
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurtspor kendisiyle aynı grupta bulunan Elazığ Yolspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı duran toplardan bulduğu gollerle 2-1 kazanan turuncu yeşilliler lig öncesi moral buldu. 

20 Eylül’de başlayacak olan BAL sezonu için son hazırlıklarını yapan iki takım hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Aynı grupta yer alan Malatya Yeşilyurtspor ile Elazığ Yolspor takımlarını karşı karşıya getiren maç İnönü Üniversitesi sentetik sahada oynandı. Malatya Bölgesi eski hakemlerinden Fatih Avcı’nın yönettiği maçı 2-1’lik skorla kazanan Yeşilyurtspor oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren turuncu-yeşilli ekibin üstünlüğü ile geçen maçta, 6. dakikada Melik’in frikikten kaydettiği gol ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında konuk takım beraberlik sayısını buldu.

Maçın ikinci yarısında duran top organizasyonunda kafayla topu ağlara yollayan tecrübeli isim Fuat Bican Yeşilyurtspor’u 2 - 1 öne geçirdi. Kalan dakikalar oyuncu değişiklikleri ve karşılıklı ataklarla geçerken maç bu skorla tamamlandı.

 

“EKSİKLERİMİZİ GÖRME ADINA İYİ BİR MAÇ OLDU”

Hazırlık kampları boyunca toplam 5 özel maç oynayan Yeşilyurtspor, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet 1 de galibiyet aldı. Geçtiğimiz hafta PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor karşısında daha iyi bir görüntü çizen Yeşilyurtspor’da teknik direktör Mustafa Taşar, son hazırlık maçında herkesi bir kez daha gördüğünü belirtti. Taşar, “Yeni Malatyaspor karşılaşması ile bu maçın aynı havada oynamadığını biliyoruz. Bu iki performans arasındaki değişikliğin farkındayım. Hazırlık maçlarına kazandık ya da kaybettik diye bakmadım. Elazığ Yol maçını da öyle değerlendiriyorum. Rakibe göre fiziksel olarak daha iyiydik, oyun anlayışımız daha belirgindi. Bunlar iyi şeyler ama oturmuş bir oyun şablonumuz olmasına rağmen zaman zaman saha içinde bunun dışına çıkıyoruz. Bu tarz eksiklerimizi görme adına iyi bir maç oldu. Elazığ Yol ekibine davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyoruz. Artık maç haftasına giriyoruz. Zorluk derecesi yüksek bir maçla sezona deplasmanda başlayacağız. Bugünden itibaren bu maça konsantre olacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız