SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlıklar Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:35:05
Hazırlıklar Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Karadeniz ekibi Ofspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürdü. 

2014-2015 sezonunun ilk haftasında Malatya İnönü Stadı'nda Ofspor'u konuk edecek olan Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

TFF Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasıyla sona erdi. Futbolcuları askeri antrenmana tabi tutan teknik direktör Mustafa Uğur ve yardımcıları, futbolcularla yakından ilgilendi. Sağ diz iç bağlarda esnemeye bağlı yırtık olan Emre Öztürk ise takımdan ayrı doktor kontrolünde düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

"LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Takımın sağ kanat oyuncusu Emre Öztürk, antrenman sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Öztürk, kamp süreçlerini takım olarak çok iyi geçirdiklerini belirterek, "Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Birbirimizle kaynaşmaya çalışıyoruz. Takım yavaş yavaş toparlandı. Lige iyi başlayıp, sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Bolu'daki ikinci etap kamp çalışmalarında talihsiz bir sakatlık yaşadığını ifade eden Öztürk, "Bolu Koru Otel'deki ikinci etap kamp çalışmalarında bir sakatlık yaşadım. 14 günlük bir tedavi süreci geçirdim. 10 gün içerisinde takımla birlikte çalışmalara katılacağım" diye konuştu.

Öztürk, Malatya kamuoyunun ve taraftarların beklentisini iyi bildiklerini kaydederek, "2 sezondur takım Play-off'tan dönüyor. Maalesef takımımız Play-off'tan bir üst lige çıkamadı. Bu sene şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Pazar günü sahalarında Ofspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Öztürk, "Sezonun ilk maçını sahamızda oynayacağız. Taraftarlarımızdan stada gelerek, bizi 90 dakika boyunca desteklemelerini istiyoruz. İnşallah ligin ilk maçından 3 puanla ayrılıp, taraftarlarımızı sevindireceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız