SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlıklar Sürüyor

A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Aroma Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubu'nda mücadele eden İnönü Üniversitesi, Şanlıurfa Halepli Bahçe Karşıyaka'yı yenerek, ikide iki yapmak istiyor. 
 
Ligde ilk karşılaşmasını sahasında Antakya Belediye ile oynayan İnönü Üniversitesi, müsabakayı 3-0 kazanmıştı. Lige iyi bir başlangıç yapan İnönü Üniversitesi, Pazar günü 13.00'da sahasında Şanlıurfa Halepli Bahçe Karşıyaka'yı ağırlayacak. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren İnönü Üniversitesi, ikide iki yapmayı planlıyor. 
 
İnönü Üniversitesi Voleybol takımı antrenörü ve kaptanı Mehmet Emin Kafkas, Antakya Belediye'yi mağlup ederek, iyi bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kafkas, sezona iyi hazırlandıklarını kaydederek, "Geçtiğimiz sezon başarılı sonuçlar elde ederek, play off oynamıştık. Bu sezon kadromuza kattığımız yeni oyuncularla daha güçlü hale geldik. İyi ve genç bir ekibiz. Amacımız başarılı sonuçlar alarak, lige keyif vermek" dedi. 
 
Hafta sonu Şanlıurfa Halepli Bahçe Karşıyaka ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kafkas, "Antakya Belediye maçıyla iyi bir başlangıç yaptık. Pazar günü 13.00'de sahamızda Şanlıurfa Halepli Bahçe Karşıyaka ile ikinci maçımızı oynayacağız. Bu karşılaşmayı da kazanarak, iyi başlangıcımızı pekiştirmek istiyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız