SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlıklar Sürüyor

A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Aroma Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubu takımlarından İnönü Üniversitesi, deplasmanda oynayacağı Mardin Kızıltepe Belediyesi ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü. 
 
İnönü Üniversitesi spor salonunda kuvvet çalışması yapan İnönü Üniversitesi Spor Kulübü voleybol takımı, daha sonra teknik ve taktik bir çalışma yaptı. Perşembe ve Cuma gününü de teknik ve taktik çalışmayla geçirecek olan İnönü Üniversitesi, Cumartesi günü Kızıltepe Belediyesi ile oynayacağı müsabaka için Mardin'e gidecek. Lig'de 2 galibiyet, 1'de mağlubiyeti bulunan İnönü Üniversitesi, deplasmanda oynayacağı bu zorlu müsabakayı kazanarak, Kızıltepe Belediyesi ile arasındaki puan farkını açmak istiyor.
 
Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İnönü Üniversitesi voleybol takım antrenörü ve kaptanı Emin Kafkas, "Pazartesi günü kuvvet çalışmasıyla Kızıltepe Belediyesi maçı hazırlıklarına başladık. Şuanda kuvvet, teknik ve taktik çalışmalarla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor" dedi. Kızıltepe Belediyesi'nin voleybola iyi bir yatırım yaptığına dikkat çeken Kafkas, şunları kaydetti; "Kızıltepe Belediyesi voleybolda iyi transferler yaparak, kadrosunu güçlendirdi. Grupta en çok yatırım yapan kulüp olarak görünüyor. Bizde genç ve istekli bir ekibiz. Bu nedenle çok iyi ve çekişmeli bir mücadele olacağına inanıyorum. Belki de ligin en kaliteli maçlarından biri olacak. Kızıltepe Belediyesi kendi evinde oynamanın avantajını kullanmak isteyecek. Bizde takım olarak sahaya istediğimizi yansıtıp, galip gelmeyi arzuluyoruz" dedi. Genç antrenör, iyi bir ekip olduklarının altını çizerek, "İstediğimizi sahaya yansıttığımızda kazanamayacağımız maç yok. Genç bir ekip olmamız bazen dezavantaj olsa bile, biz takım olarak bunun üstesinden geliyoruz. Müsabakanın sonuna kadar iyi mücadele ediyoruz. Kızıltepe Belediyesi karşısında da direncimiz ve mücadelemiz üst düzeyde olacak" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız