SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hazırlıklar Sürüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:39:35
A- A+ PAYLAŞ
 
YURTKUR Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bölgeler Arası Futbol Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğü futbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor. 
 
14 ile 22 Mayıs tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirilecek olan şampiyonada Malatya’yı temsil edecek olan Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğü futbol takımı, hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Hazırlıklarla ilgili bilgi veren takımın teknik sorumlusu Nihat Bayındır, çalışmaların çok iyi geçtiğini, şampiyondan en iyi dereceyle dönmek istediklerini söyledi. Bayındır, şampiyonada zorlu müsabakalar oynayacaklarını bildiklerini ve buna görev hazırlandıklarını belirterek, “Şampiyonada 20 zorlu takım mücadele edecek. Birbirinden güçlü ekiplerle karşılaşacağız. Bizde iyi bir ekibiz ve şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Amacımız zorlu müsabakalardan güzel sonuçlarla ayrılarak, en iyi dereceyi elde etmek” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız