SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlıklar Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:18:41
Hazırlıklar Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, Pazar günü deplasmanda Elbistan Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Hazırlıklarla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, Salı gününden itibaren başladıkları Elbistan Belediyespor maçı hazırlıklarının çok iyi geçtiğini, deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Güner, Elbistan Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Elbistan Belediyespor ile puanlarımız eşit. Deplasmana puan ya da puanlar için gideceğiz. Futbolcularımıza güveniyorum. Malatya ve kurumumuz adına ligde güzel şeyler yapacağız” dedi.

Siverek Belediyespor karşılaşmasında aldıkları 3 puanın kendileri için 6 puan değerinde olduğunu kaydeden Güner, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor deplasmanında aldığımız 1 puan sonrası Siverek Belediyespor karşılaşmasında mutlak 3 puan almamız gerektiğini futbolcularımıza aşıladık. Bizim için 6 puan değerinde olan bir karşılaşmaydı. Hafta boyunca futbolcularımız üst düzey bir performans ortaya koydu. Neticede güzel bir galibiyet aldık. Hem 3 puan hem de ortaya konulan futbol herkesi sevindirdi. Karşılaşmayı izlemeye gelenlerde büyük bir zevk aldı” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız