SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hazırlıklar Sürüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:25:15
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 6. Grup’ta yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Pazar günü sahasında Mardin temsilcisi Kızıltepe Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Ligin ilk maçını sahasında Mardin ekibi Kızıltepe Belediyespor ile oynayacak olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, antrenör Cafer Aypan yönetiminde Yeşiltepe Tesisleri’nde çalışmalarına devam etti. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Malatyalı Bayanlar, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda ortaya konulan başarılı performansın moraliyle çıktıkları antrenmandaki hırs ve istekleriyle teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Kızıltepe Belediyespor maçı hazırlıklarıyla ilgili bilgiler veren Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyerek, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Ligde ilk kez mücadele edeceklerini hatırlatan Çelebi, “Takımımızı kurduktan sonra vakit kaybetmeden sezon hazırlıklarına başladık. Malatya’da sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında erkek takımlarıyla birkaç hazırlık karşılaşması oynadık. Tabi bunlar bizim için tam olarak ölçü değildi. Son olarak da grubumuzda yer alan Elazığ Hedefspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadık. Oyuncularımız bu hazırlık karşılaşmasında çok iyi bir performans ortaya koydu. Akabinde de Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda takım olarak iyi işler yaptık” dedi.

Çelebi, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydederek, “Takım olarak her anlamda hazırlıklarımızı tamamladık. Ligdeki ilk maçımızı İnönü Üniversitesi Stadı’nda Mardin ekibi Kızıltepe Belediyespor ile oynayacağız. Bu karşılaşmayı kazanarak, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü ile Mardin Kızıltepe Belediyespor arasındaki karşılaşma Pazar günü saat 12.00’da Malatya İnönü Üniversitesi Stadı’nda oynanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız