SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlıklar Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:42:37
Hazırlıklar Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarına devam edildi. 

TFF Antrenman Sahası’nda, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle İstanbul’da fizik tedavisi devam eden Evren Kürkçü katılmadı. Sakatlığı nedeniyle Balıkesirspor maçında forma giyemeyen Muhammed Şeker, takımdan ayrı düz koşu yaparken, bu futbolcunun Denizli Belediyespor maçının kadrosunda yer almayacağı kaydedildi. Öte yandan Balıkesirspor maçında sarı kart gören Yasin Palaz’ın cezalı olduğu ve Denizli Belediyespor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada kadroda bulunmayacağı bildirildi.

Öte yandan takımın, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizli Belediyespor karşılaşması için Cuma günü Denizli’ye gideceği açıklandı. Pazar gün ki karşılaşmaya kadar hazırlıklarına Denizli’de devam edecek olan sarı kırmızılı takım, Perşembe günü Malatya’da son antrenmanını yapacak.

Yeni Malatyaspor, deplasmanda şuana kadar oynadığı 9 karşılaşmada sadece 2 kez galip gelebildi. Sarı kırmızılılar, deplasmanda 5 karşılaşmada berabere kalırken, 2 karşılaşmada da mağlup oldu. Yeni Malatyaspor, deplasmanda şuana kadar 11 puan toplayabildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız