SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hazırlıklar Tamam'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:46:46
'Hazırlıklar Tamam'
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtpor, Pazar günü sahasında Kilis Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. 

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ilk haftasında Pazar günü 15.00'te Yeşiltepe Stadı'nda Kilis Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Lige 3 puanla başlamak isteyen Malatya Yeşilyurtspor, Yeşiltepe Stadı'nda takımın teknik sorumlusu Şerif Fırat nezaretinde yaptığı son çalışmayla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Öte yandan takımın teknik sorumlusu Şerif Fırat ile futbolcular Cumali Kılınç, Muhittin Ülger ve Yunus Emre Kutlu gazetecilere açıklamalarda bulundu.

FIRAT: "FUTBOLCULARIMIZI HER YÖNÜYLE MAÇA HAZIRLADIK"

Takımın teknik sorumlusu Şerif Fırat, futbolcuları zihinsel ve fiziksel olarak Kilis Belediyespor karşılaşmasına hazırladıklarını ifade etti.

Antrenmanların yanı sıra futbolculara oyun kuralları hakkında da bilgiler verdiklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Kulüp başkanımız Dursun Cumali Sucu, oyun kurallarıyla ilgili futbolcularımızı bilgilendirdi. Oyun kurallarını, oyuncularımıza sahada pratik olarak anlattık. Çok faydalı bir çalışma oldu" dedi.

Fırat, Kilis Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını ifade ederek, "Bir aylık bir hazırlık dönemi geçirdik. Malatya gençlerden oluşan bir kadromuz var. Yeni Malatyaspor altyapısından aldığımız genç oyuncular var. Tam anlamıyla yeni bir takım olduk. Genç olmalarına karşın oyuncularımızın performanslarından memnunum. Yavaş yavaş sistemimizi yerleştirdik. Ama maç arifesine geldik. Hafta sonu Kilis Belediyespor ile sahamızda karşılaşacağız. Fiziksel olarak tam anlamıyla olmasa da futbolcularımız maça hazır. Çok iyi çalıştık ve konsantre olduk. İnşallah Pazar günü oyuncularımız performanslarını sahaya yansıtır ve sezona 3 puanla başlarız" şeklinde konuştu.

FUTBOLCULAR LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

Takımın tecrübeli futbolcusu Cumali Kılınç, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, sezona 3 puanla başlamak istediklerini dile getirdi.

Pazar günü Kilis Belediyespor ile sahalarında zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kılınç, "Biz sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Tabi ki hedefimiz sezonun ilk maçında galip gelmek. İnşallah hafta sonu sahamızda iyi mücadele edip, mutlu sona ulaşacağız" diye konuştu.

Takımın genç oyuncusu Yunus Emre Kutlu ise, sezona iyi hazırlandıklarını ve iyi bir sezon geçirmek istediklerini ifade etti.

Kutlu, genç bir ekip olduklarını kaydederek, "Tecrübeli teknik direktörümüz Şerif Fırat hocamız nezaretinde iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Amacımız lige iyi bir şekilde başlamak. İyi mücadele ederek, ligi de hedeflediğimiz yerde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Defans oyuncusu Muhittin Ülger de, genç bir ekip olmalarına karşın uyum sürecini kısa sürede atlattıklarını belirtti.

Takımda iyi bir ortam olduğunu ve bunu lige de yansıtmak istediklerini dile getiren Ülger, "Küçüklerin büyüklerine saygılı olduğu ve herkesin birbirine saygı ve sevgi gösterdiği bir takımız. İyi bir ekibiz. Takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Bunu lige de en iyi şekilde yansıtıp, güzel bir sezon geçirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız