SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlıklar Tamam Gibi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen 17. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin hazırlıkları son aşamaya geldi.

Fuar ve festivalle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, etkinliklerin Malatya'ya yıkışır bir şekilde gerçekleştirilmesini temin etmek için yoğun bir çalışma içerisinde bulunduklarını belirterek, fuar ve festivalin Malatya'nın tanıtımında da önemli bir yer tuttuğunu söyledi. 17. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında ilki geçtiğimiz yıl yapılan İstanbul'daki Kayısı Yürüyüşü'nün bu yıl da düzenleneceğini ifade eden Çakır, 11 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'de İstiklal Caddesi'nde bulunan Galatasaray Lisesi önünde başlayacak olan 2. Kayısı Yürüyüşü'nün Taksim Meydanı'nda biteceğini belirtti.

Bu yıl fuar ve festival etkinliklerinin ayrı ayrı düşünüldüğünü belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Bu yıl festival programımız 14 Temmuz Salı günü başlayıp 18 Temmuz Cumartesi günü sona erecek. Fuar programımız ise 15 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olup, 19 Temmuz Pazar günü sona erecektir. Festival programımız; 11 Temmuz Cumartesi günü İstanbul'da düzenleyeceğimiz Kayısı Yürüyüşünün ardından, 13 Temmuz Pazartesi günü Şehir Merkezinde yapılacak olan Kortej Yürüyüşü ile start alacaktır. Bu yılki festival programımız kapsamında yapılacak olan konserler için, ses sanatçılarımızı daha önceden yaptığımız anket çalışması ile tespit ettik. Vatandaşlarımızın özellikle sahne almasını istedikleri ses sanatçılarını getirdik" dedi.

Başkan Çakır, 14 Temmuz Salı Yusuf Güney - Rafet El Roman , 15 Temmuz Çarşamba Bülent Serttaş - Funda Arar, 16 Temmuz Perşembe Sevcan Orhan - Kutsi, 17 Temmuz Cuma Elif Avcı - İzzet Yıldızhan ve 18 Temmuz Cumartesi Kıvırcık Ali - İsmail YK'nın sahne alacağını belirterek, "Ünlü ses sanatçıları sahne alacaklar. Ayrıca program içerisinde Malatyalı ses sanatçılarımıza da yer verildi. Bunların yanı sıra önceki yıllarda olduğu gibi Kemal Sunal Sahnesinde çeşitli oyunlar, gösteriler ve skeçler düzenlenecek" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olan Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın ise bölgenin en büyük karma fuarı olduğunu belirterek, "9000 m2'lik Kapalı Fuar alanındaki 3200 m2'lik standların tamamı satılmış durumdadır. Yine vatandaşlarımızın fuar alanında rahatça gezinebilmeleri için de 5300 m2'lik alan ziyaretçi gezi alanı olarak düzenlenmiştir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız