SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazreti Ali İçin Mevlid

A- A+ PAYLAŞ

Hazreti Ali'nin şehit edilişinin 1345'inci yıldönümü dolayısıyla müftülükçe 14 Ekim Cumartesi günü Yeni Cami'de ikindi namazından önce mevlid okutulacağı açıklandı.

Müftü Bekir Gerek, konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

"(21 Ramazan) 14 Ekim 2006 Cumartesi günü İslam büyüklerimizden sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’ in damadı ve ehli beyti olan Hz. Ali efendimizin şehit edilişinin 1345. yıldönümüdür.

Bu vesile ile başta sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed olmak üzere ehli beytin, sahabe-i kiramın, bütün devlet ve İslam büyüklerinin ruhlarına ithafen müftülüğümüz tarafından 14 Ekim 2006 cumartesi günü ikindi namazından önce saat 14.45–15.30 arası (İkindi namazı öncesi ) Yeni camide Mevlidi şerif okunacak ve dua yapılacaktır.

Ayrıca aynı gün vaazlarda Hz. Ali efendimiz bütün yönleriyle anlatılmaya çalışılacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız