SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazreti Özbey Kaymakama Anlattı

0
Güncellendi - 2018-05-12 03:12:55
Hazreti Özbey Kaymakama Anlattı
A- A+ PAYLAŞ

Darende'de mahalle buluşmaları toplantısı Ilıca Mahallesi'nde düzenlendi.

Ilıca Mahallesi'nde düzenlenen mahalle buluşmaları toplantısına, Kaymakam Enver Zengince, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, eğitim, sağlık ve mahallenin sorunları masaya yatırıldı.

Zengince, burada yaptığı konuşmada, tarihi açıdan köklü bir geçmişe sahip olan mahallenin çözüm bekleyen sorunlarını bildiklerini anlattı.

Uygun bir zaman dilimi içinde sorunların çözüme kavuşturulacağını kaydeden Zengince, "Devletimiz her daim vatandaşın yanındadır. İlçemizi daha yaşanır bir kent haline getirmek amacıyla vatandaşların görüş ve önerileri, bizler için büyük önem taşımaktadır. Çalışkan ve üretken yöre halkının tarımsal faaliyetlerini takdir ediyor, örnek gösteriyoruz. Kaliteli ürün yetiştiren ve özellikle pekmez yapımında öncü olan mahallemiz, gelişmeyi hak eden bir yöredir." diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Hazreti Özbey de göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Kaymakam Zengince'ye teşekkür ederek mahallenin sorunlarını iletti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız