SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HDP Eylemine Polis İzin Vermedi

0
Güncellendi - 2016-11-04 19:02:41
HDP Eylemine Polis İzin Vermedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da HDP Eş Genel Başkanları ve milletvekillerinin tutuklanmasını izinsiz olarak protesto etmek isteyen HDP’li gruba izin verilmedi.

HDP Malatya HDP İl binasında toplanan partililer, yapılan operasyonu basın açıklaması ile protesto etmek istediler. Ellerindeki pankartlarla HDP İl binasının bulunduğu Halep Caddesi’ne gelen gruba polis izin vermedi.

Polis memurları, Malatya Valiliğinin kararı doğrultusunda her türlü basın açıklaması ve eylemin izne tabi olduğunu belirterek, grubun dağılmasını istedi. HDP’liler ile polis arasında uzun süre görüşmeler devam ederken çevik kuvvet polisi de HDP’li grubu abluka altına aldı. Grubun dağılmaması halinde gözaltı işlemi yapılacağının belirtilmesi üzerine HDP’li grup slogan atarak parti binasına çıktı.

Bu arada HDP il binasının bulunduğu caddenin giriş ve çıkışları kapatılırken polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı.

iha

hdp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Turan Gök (7 yıl önce)
    Bunca şehidimiz varken bu ne utanmazlıktır!! O çok güvendiğiniz emperyalist devletlerin sizi satmasına az kaldı..
    0
    0
    Yanıtla
  • samet (7 yıl önce)
    BIRAKIN ÇIKSINLAR HELE NE OLUYOR HANİ MV LERİ DİYORDU YA BIRAKIN HELE GELSİN MİSALİ
    0
    0
    Yanıtla