SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HDP'li Tuncel Ölümden Döndü

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:48:59
HDP'li Tuncel Ölümden Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Aslen Malatyalı olan HDP İstanbul eski milletvekili Sebahat Tuncel’in içerisinde bulunduğu otomobil, başka bir otomobille çarpıştı, devrildi. Kazada her iki araçta bulunan 6 kişi yaralanırken, sağ kolunda kırık oluşan Tuncel, tedavisinin ardından taburcu edildi. 

Edinilen bilgiye göre, memleketi Malatya’da Kürecik Festivali'ne katılan HDP eski milletvekili Sebahat Tuncel ile babası Fahrettin Tuncel ve kuzeni Baran Tuncel, buradan Yazıhan'a giderken kaza geçirdi. Sebahat Tuncel’in kuzeni Baran Tuncel’in kullandığı 06 BJ 0569 plakalı otomobil Yazıhan'a gitmekte iken Malatya-Sivas Karayolu Altay Kışlası önünde mıcıra girdi. Kontrolden çıkan otomobil karşı yönden gelen Selçuk Erbaş (31) yönetimindeki 44 EU 012 plakalı otomobile çarptı ve devrildi.

Kazada, HDP eski milletvekili Sebahat Tuncel, babası Fahrettin ve kuzeni Baran Tuncel ile diğer otomobilde bulunan sürücü Selçuk, Songül (28) ve Süleyman Erbaş (3) yaralandı. 

Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. 

Sağ kolunda küçük bir kırık tespit edilen Tuncel, tedavisinin ardından bir süre gözetim altında tutuldu. Tuncel daha sonra babası Fahrettin Tuncel ile birlikte taburcu edildi. 

Hastane çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Sebahat Tuncel, Kürecik'te düzenlenen festivalden döndüklerini ifade ederek, “Festivalden dönerken araç mıcıra kapıldı. Bizimle birlikte karşı araçtan da 3 kişi yaralandı. Neyse ki bayram gününde kimseye önemli bir şey olmadı” dedi.

Tuncel, sağ kolunda küçük bir kırık olduğunu ve alçıya alındığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız