SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"HDP'lilere Var MHP'lilere Yok!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:03:14
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, tanıtım faaliyetlerini hızla sürdürüyor. 

Doğanşehir ilçesinde MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Hakan Kalkan, İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi ile görüştü. Son derece samimi geçen görüşmede, MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi, 2015 Genel Seçimlerinde MHP olarak mutlaka Malatya’nın en büyük ilçesi olan Doğanşehir’den bir adayı TBMM’ye göndermeyi hedeflediklerini söyledi.

Çelebi, Hakan Kalkan’ın bürokrasiden istifa ederek memleketi Malatya’dan aday olmasını takdirle karşıladıklarını belirterek, seçim süreci boyunca özverili bir şekilde çalışarak amaçlarına ulaşacaklarını iddia etti.

“İktidarın, MHP’li hizmetliye bile tahammülü yok. HDP’li kişilere yer var ama MHP’lilere yok” diye konuşan Muzaffer Çelebi, parti olarak en önemli eksikliklerini ise, “AKP’nin dini alet ederek yaptığı siyaseti halka yeterince anlatamamak” olarak işaret etti.

Hem MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi, hem de burada bulunan parti örgütü yetkilileri ve vatandaşlarla sıcak diyalog kuran MHP Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan şöyle konuştu:

“Ülkem için 24 yıl hizmet verdiğim bürokrasideki görevimden istifa ettim. Her şeyi göze aldım. Gönül verdiğim partime ve ülkeme hizmet için aday oldum. Bürokrasideki tecrübelerimi ülkemin refahı, huzuru, barışı için, Malatya’nın başarısı için meclise taşımak istiyorum. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Mücadelemizde başarılı olabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Çalışma grubumla birlikte Malatya’da gezmediğim ilçe kalmayacak. AKP’ye artık dur diyeceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız