SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HDP'ye Başvurdu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:00:21
HDP'ye Başvurdu
A- A+ PAYLAŞ

İnşaatçı Veysel Tekin, ülkenin içinde bulunduğu zor koşullar nedeniyle, 7 Haziran genel seçimlerinde HDP’den milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. 

Halkların Demokratik Partisi (HDP), 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adaylık süreci devam ediyor. İnşaatçı Veysel Tekin, ülkenin içinde bulunduğu zor koşulları göz önünde bulundurarak, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. HDP Malatya İl örgütünde, HDP Malatya İl Başkanı Hasan Şahin’e milletvekili adaylık dosyasını teslim eden Tekin, “7 Haziran genel seçimlerinde yoksulluğu, fakirliği bitirmek, özgürlük, eşitlik, demokrasi için barış ve ülkemizin refahı huzuru için uluslararası arenada yalnızlaşmış Türkiye'nin konumunu yükseltmek için milletvekili adayı oldum. Kan gölüne dönmüş Ortadoğu halklarının bir birilerini boğazlamasına taraf olmayarak akan kardeşkanını durdurmak barışa ve demokrasiye taraf olup iyi komşuluk ilişkilerini geliştirmek istiyoruz” dedi.

Halkların Demokratik Partisi yeni yaşam projesiyle bütün Türkiye'ye yeni bir yaşam önerdiğini belirten Tekin, yıpranan kardeşliğin ve insanlığın eşit temeller üzerinde ve demokratik bir ortamda yeniden tesis edilmesi için HDP’den milletvekili aday adayı başvurusunu yaptığını, başvurunun başta Malatya olmak üzere tüm halklara hayırlı olmasını temenni etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız