SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedef 2 Bin'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Malatyalı gençlere sporu sevdirmek ve spora yönlendirmek için çalıştıkların söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün talimatıyla il spor merkezi açtıklarını belirten Dağdelen, "Açtığımız İl Spor Merkezlerine yıl boyunca kayıtlar devam ediyor. Ancak biz kayıtlarımızı genel olarak okullarımız tatile girdikten sonra yapıyoruz. Öğrencilerimize serbest zamanlarında yaz sezonunda spor ile uğraşmalarını sağlıyoruz. Bu sezon içerisinde atletizm, badminton, güreş, boks, atıcılık, judo, tekvando, masa tenisi, okçuluk, hentbol, basketbol, jimnastik, voleybol ve yüzme spor branşlarını hizmete açtık. Şu ana kadar 961 kayıt yapıldı. Bu sayının sezon sonuna kadar 2 bin ve üzeri olarak hedefledik. Bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Dağdelen, spor okullarının açılmasının toplumda spor bilinci oluşturmak olduğunu kaydederek, "Biz özellikle küçük yaştan itibaren bütün gençlerimizi spora yönlendirerek, spor ile iç içe olmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Tabi bu konuda ailelerimize de büyük iş düşüyor. Bu konuda toplumun her kesiminden spor yapmak isteyen vatandaşları spora davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız