SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedef 3 Puan

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu'nda lider olan Malatya Belediyespor, Şanlıurfa Belediyespor ile Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kayıpsız geçmek istiyor.

Klasman Grubu'na Hatayspor ve Bingöl Belediyespor galibiyetleriyle başlayan ve 4. haftada kendi sahasında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u farklı mağlup eden turuncu yeşilli takım şimdiye kadar tek firesini Batman Petrolspor'a karşı verdi. Ligin alt sıralarında bulunan takımlara karşı ayrı bir önlem almayı planlayan teknik patron Nihat Balan, antrenman sahasında futbolcuları bu konuda sık sık uyardı. Kazandıkları galibiyetlerin kendilerini rehavete sokmamasını isteyen Balan'ın, "Biz kendi işimize bakacağız. Klasman grubunda bütün maçlar zorlu geçecek. Ligin alt sırası ya da üst sırası diye bir ayrım yapmamalıyız. Ligin alt sıralarındaki takımlar ile oynadığımız karşılaşmalar çok daha zorlu geçecek. Herkes sahada elinden gelenin en iyisini yapacak. Hedefe ulaşma noktasında istikrar ve ciddiyetimizi bozmamalıyız" dediği öğrenildi.

Öte yandan, devre arasında takıma katılan ancak Antalya'da yapılan kamp çalışmaları esnasında girdiği ikili mücadelede ayak bileği kırılan Gökhan Erdöl, takımla çalışmalarını sürdürdü. Kulüp doktorundan alınan bilgilere göre Erdöl'ün durumunun iyi olduğu ve takımla birlikte çalışmalara katılmasının problem olmadığı kaydedildi. Erdöl'ün çalışmalarda bir hayli istekli olduğu gözlemlenirken, teknik direktör Nihat Balan'ın, bu futbolcunun antrenman eksiği bulunduğu için Şanlıurfa Belediyespor maçında forma vermeyeceği bildirildi.

Malatyaspor'dan devre arasında takıma katılan Volkan Aydın'ın ise sakatlığı devam ederken, bu futbolcu takımdan ayrı düz koşulara devam etti. Sağ arka adalesinde ağrı bulunan Temin Süngürlü'de antrenman esnasında takımdan ayrı düz koşu yaptı. Çift kale maçta forma giyen tecrübeli futbolcunun Şanlıurfa Belediyespor maçında yedek soyunacağı öğrenildi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına bir açıklamada bulunan takımın forvet oyuncusu Gökhan Erdöl, takıma katıldıktan sonra şansız bir sakatlık yaşadığını, 46 günlük aradan sonra takımla birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Erdöl, sakatlık sonrası takıma girmek için çok çalışması gerektiğini ifade ederek, "46 gün sonra idmana çıktım. Ama o 46 gün kısa sürede geçti. Yönetim, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımın bu sakatlık döneminde inanılmaz büyük desteğini gördüm. Moralimi üst seviyede tuttum ve uyum sorunu yaşamadım. Toplu çalışmalara katıldım" dedi.

"FORMA ŞANSINI İYİ DEĞERLENDİRMEM GEREKİYOR"
İyi forvet oyuncularının arkasında bulunmasının kendisini daha ayrı motive ettiğini kaydeden Erdöl, "İlk geldiğimde çok heyecanlıydım. Şuanda daha fazla heyecan var. Takım iyi gidiyor ve bu takımın içerisinde yer almak için daha fazla çalışmam lazım. Sahaya girdiğim zaman gerekeni yapmalıyım. 46 günlük sakatlık sonrası forma şansı bulursam bunu iyi değerlendirmem gerekiyor. Ben de forma şansı bulduğum zaman herkes nasıl futbol oynadığımı görecek. Sakatlıktan çıkıp, takıma katılmam biraz dezavantaj gibi görünse de, önemli olan takımın galip gelmesidir. Sakat da olsam bu takımın içerisinde ben de varım. Çünkü takım galip geldiğinde Malatya Belediyespor galip geldi diyorlar. Dışardan bizleri aradıklarında yine yenmişsiniz diyorlar. Bu nedenle golü kimin attığı çok da önemli değil. Santrafor oyuncularının gol atması beni memnun eder. Çünkü o arkadaşımın da moral ve motivasyonunun üst düzeyde olması gerekiyor. Takım olarak her şeyi yapacağız. Mağlup da olsak, galipte gelsek her şeyi takım olarak gerçekleştireceğiz. Arkadaşlarımız gerçekten çok iyi futbolcular. Onların arkasında bulunmam nedeniyle daha fazla konsantre oluyorum ve daha fazla çalışmam gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

"TAKIM OYUNUNU İYİ OYNUYORUZ"
Erdöl, mücadele eden, koşan ve takım oyununu iyi oynayan bir takım olduklarını belirterek, "Biz gerçekten çok kaliteli bir takımız. Bireysel yeteneklerimizin haricinde, takım oyununu çok iyi oynuyoruz. Bunu da kendi sahamızda son oynadığımız Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçında gösterdik. Grup maçları o günlük konsantre meselesi ama bizim takım buna düşmeyeceğini zannediyorum. Hem genç, mücadele eden ve koşan bir takımız hem de tecrübeli bir kadroya sahibiz. Şuanda yükselme grubunda olsa bu takım
lider olurdu" şeklinde konuştu.

Malatyaspor'dan devre arasında takıma katılan orta saha oyuncusu Tuncay Selçuk ise, Malatyaspor'un grupta tek rakibinin kendisi olduğunu söyledi. Kendisinin de performans olarak Malatya Belediyespor'a katkı sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacağını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Kendi futbolcu kimliğimizi sahaya yansıtmalıyız. Kendi futbolcu kimliğimizi sahaya yansıtamadığımız zaman zor durumda kalıyoruz. Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçında da kimliğimizi sahaya koyduk ve rahat kazandık" ifadesinde bulundu.

Selçuk, haftalar ilerledikçe performansının daha iyi olacağını kaydederek, "Haftalar sonra ilk defa Diyarbakır Kayapınar Belediyespor karşısında ilk 11'de oynadım. Tabi bu ilerledikçe maç kondisyonu olarak da iyi bir konuma geleceğim. Ondan sonrada taraftarlarımız daha iyi bir Tuncay izleyecekler" dedi.

Tecrübeli futbolcu takımın ekstra Play-off şansıyla ilgili sorulan soruya ise, "Bu kadro çok iyi çalışmış ve kampı iyi geçirmiş. Yetenekli arkadaşlarımız var. Biz de ağabeylik yapmaya geldik. Bir üst kategoriye çıkmak için de hiçbir engel yok. Burayı en iyi şekilde atlatırsak ekstra Play-off'ta da olmayacak diye bir şey yok. Ben defalarca bunu yaşadım. İnşallah bu yılda ekstra Play-off'a çıkarsak 4. defa bunu yaşamış olacağım" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız