SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hedef 40. Yıla Yakışır Bir Kadro..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkan Vekili İlhan Kavuk, bu sezon Malatyaspor'un kuruluşunun 40. yıldönümü olması nedeniyle kesenin azını açtıklarını belirtip, "40. yıla yakışır bir kadro kurup, üst sıralara oynayacağız" dedi.

Kavuk, iç transferde bir sıkıntı olmadığını, mukavalesi sona eren kaptan Mert Korkmaz ile prensipte anlaştıklarını belirtip, "Yertek, İbrahim, İlhan, Ferit ve Berk'i kiralık vermek istiyoruz. Çünkü, bu futbolcular kadroda pek yer bulamıyorlar. Bu yıl yapacağımız iyi transferlerle de bulamayacakları görülüyor. Bu arkadaşlar oynamazlarsa kendilerini geliştiremezler. Bu nedenle kiralık vermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Mustafa Özkan'la büyük oranda anlaştıklarını, bazı pürüzlerin kaldığını ifade eden Kavuk, Schuman Bah'ın gidip gitmeyeceğinin alacakları yabancı futbolcu sayısına göre belli olacağını bildirip, "Teknik direktörümüz Feyyaz Uçar, şu anda, Brezilya'da futbolcu bakıyor. Daha sonra gerekirse Arjantin'e de gidecek. Özellikle forvet mevkiine ve kanatlara 2 veya 3 yabancı almayı planlıyoruz"dedi.

"40. yıla yakışır bir kadro kurup, üst sıralara oynayacağız. Geçen yıllar maddi imkanlar kısıtlıydı. Şimdi 40. yıl dolayısıyla sezonu iyi yerde kapatmak istiyoruz. Maddi yönden fedakarlık yapıp başarılı olmak istiyoruz" diyen Kavuk, taraftarların gönüllerini ferah tutmalarını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız