SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedef 5 Yıla 15 yılı Sığdırmak'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:26:18
'Hedef 5 Yıla 15 yılı Sığdırmak'
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, “Malatya’yı bölgenin cazibe merkezi haline getirmek istiyor ve Allah’ın izniyle 5 yıla 15 yıl sığdırmayı hedefliyoruz” dedi.

Beraberindekilerle birlikte Darende ilçesini ziyaret eden Prof. Dr. Gezer, parti teşkilatını ziyaretten sonra esnafı ziyaret etti.

Gezer, “Malatya’nın büyükşehir statüsüne kavuşmasını bir fırsat olarak görüyor ve ilimizin sahip olduğu potansiyeli harekete geçirecek yeni bir kalkınma vizyonu ve şehircilik felsefesine ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. 20 yılı aşkın bir süredir kamu, sivil toplum ve akademik alanda üstlendiğimiz görevlerde ilimizin daha ileriye taşınması adına yoğun çalışmalarımız oldu. Bu güne kadar başta araştırma raporları, ulusal ve uluslar arası sempozyumlar, forum ve çalıştaylar olmak üzere ilimiz ve bölgemizin gelişimine katkı amaçlı çok sayıda proje gerçekleştirdik. Bu sayede ilimiz ve bölgemizin potansiyelini, dinamiklerini ve sorunlarını yakından inceleme ve yapılması gerekenler konusunda zihnimizde bir yol haritası oluşturma imkanı bulduk” diye konuştu.

Gezer, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Amacımız; ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışından hareketle insanımıza hizmet etmek; insan odaklı, değer eksenli, şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla şehrimizin potansiyel ve dinamiklerini harekete geçirmek; bütüncül bir yerel kalkınma vizyonu ortaya koymak ve ilimizin fiziki, sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi açıdan bir bütün olarak gelişimine katkı sağlamaktır.

Battalgazi, Yeşilyurt, Doğanşehir, Akçadağ, Darende, Kuluncak, Hekimhan, Yazıhan, Arguvan, Arapgir, Kale, Doğanyol, Pütürge olmak üzere toplam 13 ilçemiz ve bütün insanlarımızla bir ve beraber olarak geleceğe yürümek, farklı bir çıkış yapmak, model bir kent oluşturmak, Malatya’yı bölgenin cazibe merkezi haline getirmek istiyor ve Allah’ın izniyle 5 yıla 15 yıl sığdırmayı hedefliyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız