SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedef 5 Yılda Daha İleri Taşımak"

0
Güncellendi - 2016-08-28 18:20:40
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesi'nin 41 yıllık bir birikime sahip olduğunu ifade ederek, “Hedefimiz İnönü Üniversitesini 5 yılda bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak” dedi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı Kemal Deniz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Ahmet Kızılay, 25 yıla yakın bir süredir Malatya’da görev yaptığını dile getirerek, “Dolayısıyla hem şehri hem de üniversiteyi çok iyi bilen birisi olarak Rektörlük görevini devraldım. Üniversitemizin 41 yıllık bir birikimi var, bizim de en büyük hedefimiz İnönü Üniversitesini 5 yılda bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak” diye konuştu.

Diğer bir hedeflerinin üniversitenin şehirle, toplumla ve kuruluşlarla olan ilişkisini üst seviyeye çıkartmak olduğunu kaydeden Kızılay, “Böylece üniversitemiz hem değer üretecek hem de şehrimizin bütün kurumlarına destek olacaktır” dedi. Rektörlük görevi boyunca basın ile sık sık bir araya geleceklerini de aktaran Kızılay, “Hem üniversite de yapılan çalışmalar hakkında halkımızı bilinçlendirmek hem de üniversitemizde olan eksiklikleri basının penceresinden görmek açısından basına çok ihtiyacımız olacak. İnşallah hep beraber güzel şeylere imza atarız” ifadelerini kullandı.

MGTC Başkanı Kemal Deniz ise Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın kısa sürede Malatyalıların gönlünde taht kuracağına inandığını belirtti. Deniz, "Ben ayrıca, Ahmet Kızılay’ın İnönü Üniversitesini Malatya’nın ihtiyaçlarına cevap verecek ve Malatya’yı kucaklayacak bir üniversite halince getireceğine de yürekten inanıyorum. Bu vesile ile temsil ettiğim bütün basın mensupları adına kendisine başarılar diliyorum. Biz de bu süreçte kendisine destek olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız