SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedef Asfaltsız Yol Bırakmamak"

0
Güncellendi - 2016-07-30 00:39:16
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Gürkan, Beydağı Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı Mahallesi’nde asfalt çalışmaları yapılıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı Mahallesi bölgesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan mahalle sakinlerinden Hasan Akdağ, “50 Senedir yollarımızı yapmadılar. Kime gittiysek bütün kapıları kapattılar. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Nuri Akdağ isimli vatandaş ise, “Yeni belediyemiz çalışıyor. Bugüne kadar kimse ilgilenmedi. Başkanımız iyi ve memnunuz” ifadelerini kullandı.

Vahap Onay isimli mahalle sakini de, verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sağ olsun şu ana kadar yollarımız yoktu. Şimdi yapıyorlar. Geçte olsa yollarımız yapılıyor” diye konuştu.

Beydağı Mahalle Muhtarı Mahmut Pesen ise, “Battalgazi Belediyemiz sağ olsun bütün yollarımızı yapıyor. Battalgazi Belediye başkanımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Mahalle adına tüm Battalgazi çalışanları sağ olsunlar, var olsunlar ve mahallem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2016 yılı sonu itibari ile asfaltsız yol bırakmama hedefiyle çalıştıklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, “Fen İşleri Müdürlüğümüze verdiğimiz talimatta 2016 yılı sonunda asfaltsız hiç bir yerleşim biriminin bırakılmaması noktasındaydı. Arkadaşlarımızda bu gösterdiğimiz hedef doğrultusunda gecesini gündüzüne katarak Cumartesi, Pazar demeden 7/24 saat şevkle çalışıyorlar. Bu bölgede 50 km civarında bir asfalt dökülüyor.102 mahallemiz var. Her yerde de bu çerçevede hızlı bir tempo içerisinde asfaltlarımız, kilit taşları, bordür, sıcak asfalt ve zemin düzeltme çalışmaları olsun, bu konuda çalışmalar son sürat devam ediyor. Yerleşim birimlerinin hiç bir kısmında asfaltsız bir yer bırakmayacağız. 2016 dönem sonu itibariyle her yere asfalt gidecek” dedi.

Bülten

b2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız