SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedef Büyük Olmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Halen 3. Lig 5. grupta Malatya Belediyespor adıyla mücadele eden "Yeni Malatyaspor"un başkanı Katipoğlu ile yöneticiler, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu tarafından yayınlanan bülten şöyle:

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

"9 Nisan Cuma günü gerçekleşen ziyarette konuşan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Yeni Malatyaspor’u başarıya ulaştırmak için ellerinden gelen bütün çabayı göstereceklerini söyledi.

Başkan Katipoğlu, “Böyle bir oluşumda yer almaktan onur ve gurur duyduk. Arkadaşlarımızla birlikte fedakarlıklar yaparak Yeni Malatyaspor’u beklenen ve özlenen yere taşıyacağız. Tek hedef var ekstra play – off. Çalışmalarımızı ekstra play – off’a göre ayarlıyoruz. Yeni Malatyaspor’un oluşumunda sağladığınız katkının yanı sıra, bizi hiç yalnız bırakmadığınız için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor’un Malatya’ya hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise hedeflerin hep büyük olması gerektiğini söyledi.

Başkan Çakır, “Yeni oluşum’dan herkes başarı bekliyor. Önümüzde bir play – off var. Takımımız yeni bir hava yakaladı. Yeni Malatyaspor’un bundan sonraki hedefleri hep büyük olacaktır. Bu büyük hedefin en tepesi Yeni Malatyaspor’un süper lig’de olmasıdır. Bu lige çıkana kadar alt yapısını oluşturmuş, kimlik ve kurumsal yapısını tamamlamış bir kulüp haline geleceğiz”dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız