SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedef Fonlardan Yararlanmak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Avrupa Birliği (AB) Genel Sekreterliği tarafından AB eğitimi gerçekleştirildi.

Fırat Kalkınma Ajansı'nda düzenlenen eğitime, mesleki teşekkül temsilcileri, bazı daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Eğitim öncesinde konuşma yapan Fırat Kalkınrma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı'nın faaliyetlerinden kısaca söz edip, Doğu ve Güneydoğu illerinin AB hibelerinden yeterince yararlanamadığına dikkat çekti Altunyuva, "Hedefimiz, AB fonlarından daha fazla yararlanmaktır" ifadelerini kullandı.

Hayat standardının yükselmesine katkıda bulunmanın temel hedeflerinden biri olduğuna parmak basan Altunyuva, Fırat Kalkınma Ajansı olarak bu konuda çabalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Altunyuva'nın konuşmasından sonra eğitime geçildi. Avrupa Birliği ile ilgili müzakere süreci, AB ülkeleriyle ilişkiler konularında konu uzmanları eğitim verdi.

Eğitim verenlerin görev, isim ve konuları şöyle:

"AB Eğitim ve Kurumsal Yapılama Başkanlığı'nda görevli Uzman Yardımcısı Erol Patan "AB tarihçesi ve AB Türkiye ilişkileri", Katılım Politikası Başkanlığı'nda görevli Uzman Efe Güler "AB müzakere sürecinin Türkiye'deki koordinasyonu", Proje Uygulama Başkanlığı'nda görevli Uzman Yardımcısı Ayşe Deniz Arıcan "AB hibe programları kapsamında proje destekleri", Sosyal, Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanlağı'nda görevli Uzman Hakan Karataş ise "Topluluk programları."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız