SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedef Galibiyet'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, Cuma günü saat 16.00'da kendi sahasında oynayacağı Bayrampaşa maçının hazırlıklarını tamamladı.

İnegölspor karşılaşması sonrası ara vermeden Bayrampaşa maçına hazırlanan Sarı-kırmızılı takımda eksik olmadığı bildirildi. Hazırlıklarla ilgili bilgiler veren Teknik Direktör Mustafa Taşar, "Diyarbakır Kayapınarspor ve İnegölspor karşısında iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Oyun anlamında sahada ne istediğini bilen bir takım vardı. Bu hafta Bayrampaşa ile karşılaşacağız. İnegölspor maçı sonrası ara vermeden bu maçın hazırlıklarını yaptık. Kendi sahamızda oynayacağız. Futbolcularımın geçen maçlarda
olduğu gibi sahada ellerinden geleni yapacağını biliyorum. Bütün çalışmalarımızı da buna yönelik oldu. 3 puan alarak, taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz" dedi.

Takımın tecrübeli futbolcularından Güven Gürsoy ise, sezona iyi başladıklarını ifade ederek, "Diyarbakır Kayapınar ve İnegölspor karşısında takım olarak iyi mücadele ettik. Her iki maçta da galibiyeti kaçırdık. Şimdi önümüzde Bayrampaşa maçı var. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Statta taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız