SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedef Günde 155 Ünite Kan

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:53:03
Hedef Günde 155 Ünite Kan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kızılay Kan Bağış Merkezi ve Malatya Polis MYO işbirliği ile kan bağışı projesi gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 6 gün boyunca her gün  ‘Polis İmdat’ telefonu olan 155’den esinlenerek 155 ünite kan almak hedefleniyor.

Kızılay Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Ferhan Altunbaşak yaptığı açıklamada, ‘Hayat İçin Kan, Huzur İçin 155'projesini bugünden itibaren  yaşama geçireceklerini ve 6 gün boyunca Kızılay Kan  Bağışı Tırı’nda kan bağışının kabul edileceğini belirtti.

Altunışık, kan bağışı kampanyasının polis imdat telefonunun  155 olması nedeniyle  her gün için 155 ünite kan bağışı almayı planladıklarını belirterek,  kan bağışına tüm vatandaşların destek olmasını istediklerini belirtti.

Cumartesi günü başlayacak olan kan bağışı programı şöyle:

1. Gün: 08.12.2012

Malatyapark Avm Önü -  Kızılay Kan Bağışı Tırı

2. Gün: 09.12.2012

Malatyapark Avm Önü -  Kızılay Kan Bağışı Tırı

3. Gün: 10.12.2012

Eski Belediye Meydanı -  Kızılay Kan Bağışı Tırı

4. Gün: 11.12.2012

Eski Belediye Meydanı -  Kızılay Kan Bağışı Tırı

5. Gün: 12.12.2012

Kuluncak İlçe - Kızılay Kan Bağışı Tırı

6. Gün: 13.12.2012

Eski Belediye Meydanı  -   Kızılay Kan Bağışı Tırı

Kızılay Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Ferhan Altunbaşak yaptığı açıklamada, “ Aynı proje kapsamında, eş zamanlı olarak, 10, 11, 12, 13 ve 14 Aralık 2012tarihlerinde de Organize Sanayi Bölgemizde kan bağışı kabul edilecektir. 1.Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde Kızılay Kan Alma Ekibi kurulacak . Yine Polis MYO temsilcilerimiz, Kızılay araçları ve yetkilileri ile birlikte fabrika fabrika dolaşıp, kan bağışlayacak kişileri Organize Sanayi Müdürlüğüne gelmeleri sağlanacak.” dedi.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız