SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedef İyi Başlangıç..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:47
Hedef İyi Başlangıç..
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da futbolcular lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. TFF antrenman sahasında teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı takımda futbolcular, sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
 
Takımın defans oyuncusu Ramazan Kahya, yeni sezon öncesi iyi bir kadronun oluşturulduğuna dikkat çekerek, şehrin beklentisinin ve hedefin ne olduğunu çok iyi bildiklerini, hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
 
Tecrübeli oyuncu, iyi bir kamp döneminin ardından lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, “İyi bir birliktelik oluştu. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Uzun bir kam döneminin ardından lig haftası başladı. Anadolu Selçuklspor karşılaşmasına da çok iyi hazırlanıyoruz. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi başlangıcın ardından da gerisini getirmek istiyoruz. İyi bir takımımız var. Şehrin beklentileri de bu anlamda büyük. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyiz” şeklinde konuştu.
 
Lige ilk haftadan itibaren ağırlıklarını koymak istediklerini kaydeden Kahya, sözlerine şöyle devam etti: “İyi bir ekip kuruldu. İyi bir takımız. Bu anlamda da rakipler bize karşı ayrı bir havayla hazırlanacaktır. Biz sahada iyi mücadele edersek, kendi kalitemizi gösteririz. Çünkü tecrübeli oyuncular var. Bunun yanında iyi bir arkadaşlık ortamı da oluştu. İnşallah her şey çok iyi olacak. Biz ligin ilk haftasından itibaren ağırlığımızı ortaya koymak istiyoruz. Ligler 6-7 haftadan sonra oturmaya başlıyor. Fakat biz bunu en erkene çekmek istiyoruz. İlk haftaları en az kayıpla geçmeyi hedefliyoruz. Eğer ilk haftalarda başarılı olursak, rakipler toparlanana kadar biz iyi yerlere gelmek istiyoruz.” Takımın tecrübeli forvet oyuncusu Okan Öztürk ise, lige galibiyetle başlamak istediklerini söyleyerek, iyi ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını, bunu da lige yansıtacaklarını ifade etti.
 
Tecrübeli golcü, liglerde ilk hafta maçlarının zorlu geçtiğine işaret ederek, “Futbolda ligin ilk maçları genelde zorlu geçiyor. Ama gerek kadro kalitemiz gerek futbolcu kalitemizle ilk maçta sahadan galip ayrılmak istiyoruz. Bunu da başarabilecek güçteyiz. İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. İyi bir kadro kuruldu. Tabi ki bize karşı oynayacak rakiplerde daha iyi motive olup, sahaya çıkacaktır. Bu zorlukları aşmak için böyle bir kadro kuruldu. Amacımız sahada şartlar ne olursa olsun galip gelmek” dedi.
 
Malatyalı taraftarlara da bir çağrıda bulunan Okan, “Malatya’da herkes futbolu seviyor. Malatya futbol şehri. Biz Malatyaspor’u özlenen yere getirmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Tabi taraftarımızın da arkamızda bir güç olarak durması her zaman isteğimizdir. Dünyanın en iyi takımları bile yenilebiliyor. Biz iyi ve kötü günde taraftarlarımızın her zaman yanımızda olup, bizleri desteklemesini istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız