SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedef İyi ve Mücadeleci Futbol'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, Antalya Belek IC Otel’de devam ettirilen kamp çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, kampın ilk bölümünün başarılı geçtiğini, ikinci bölümü de başarıyla tamamlamak ve lige başlamak istediklerini söyledi. Bu arada Mali Kaynak Sorumlusu İlhan Deniz (alttaki fotoğrafta), transfer çalışmaları, kulübün durumu ve beklenen destek konusunda açıklamalar yaptı ve transferde acele edilmeyeceğini, kulübün olanakları çerçevesinde çaba gösterileceğini söyledi.

"MEMNUNUM.."
Ömeroviç, “kampın ilk periyodunun başarılı geçtiğini söyleyebilirim. Özellikle kadroyu güçlendirmek ve Malatyaspor’u toparlamak için çalışma yaptık. Aynı mevkide yer alan sporcuların sakatlığı bizi sıkıntıya sokmuştu. Bu nedenle genç oyunculara şans verdim. Onlar da beklediğimin üzerinde performans gösterdiler” dedi.

Ömeroviç, kamp süresince tüm futbolcularının gösterdiği performanstan memnun kaldığını belirterek, hepsinin üzerine düşeni yapma gayreti içerisinde olduğunu anlattı.

Malatyaspor’un sahada başarılı olması için teknik kadro ile futbolcuların üzerine düşeni yapması gerektiğini, bu bilinçle çalıştıklarını anlatan Ömeroviç “Ancak öncelikle kulübün sağlam temeller üzerine oturması gerekir. Bu nedenle yönetimle aynı paralelde düşünmemiz zorundayız. Futbolda bir hedef gerekiyorsa, bizim hedefimiz iyi futbol oynamak. Netice kendiliğinden gelir. Elbet teknik adam olarak Süper Ligde top oynayan oyuncuların transfer edilmesini isterim ama kulübün gerçeklerini de göz ardı edemeyiz” dedi.

Ömeroviç “Malatya kamuoyu şundan emin olsun: İkinci yarıda güzel futbol oynayan, iyi mücadele eden bir Malatyaspor seyredecekler” diyerek tamamladı.

"ACELE ETMEK İSTEMİYORUZ.."
Öte yandan Malatyaspor’un Antalya Belek kampında bulunan yöneticilerden, Mali Kaynak Sorumlusu İlhan Deniz, transfer çalışmaları, kulübün durumu ve beklenen destek konusunda açıklamalar yaptı.

Deniz, transfere ilişkin yaptığı değerlendirmede “Ara transfer dönemi yeni başladı. Acele etmek istemiyoruz. Malatyaspor’un yaşadığı sorunlar herkesin malumu. Yönetim Kurulumuzun hangi şartlarda işbaşına geldiği de çok iyi biliniyor. Eğer itibarlı bir kulüp olmak istiyorsanız, öncelikle taahhütlerinizi yerine getirmek zorundasınız. Bu bilinçle hareket eden yönetim kurulumuz şu anda mevcut futbolculara yönelik taahhütlerini yerine getirme konusunda çalışmalar yapıyor” dedi.

Deniz, Malatyaspor’un olanakları doğrultusunda transfer yapılacağını sözlerine ekledi.

Kamp çalışmalarının başarıyla yürütülmesi için teknik kadro ve yönetim kurulunun yoğun çaba içerisinde olduğunu anlatan Deniz “Futbolcularla birebir ilgileniyorum. Hepimizin ortak hedefi, ikinci yarıya güçlü bir Malatyaspor hazırlamak” şeklinde konuştu.

İlhan Kavuk başkanlığındaki yönetimin “iyi niyetle ve Malatyaspor’un sorunlarını çözmek amacıyla” işbaşına geldiğini belirten İlhan Deniz “Malatyaspor’u seven, destekleyen herkesin yönetim kurulumuza destek olmasını bekliyoruz. Bizler özveriyle, Malatyaspor’un sağlam bir kulüp yapısına kavuşturulması için büyük çaba harcıyoruz” dedi.

Deniz, takımın kamp yaptığı oteli ziyaret ederek moral veren eski başkanlardan Hikmet Tanrıverdi, işadamı, MİAD Başkanı Yunus Akdaş, eski Yeşilyurt Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu’na teşekkür ederek “Bu ziyaretler bizlere moral veriyor, güç veriyor. İşadamlarımızın Malatyaspor’a gelir getirecek alanlarda da destek vermesini bekliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız