SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedef Kimdi?

A- A+ PAYLAŞ

Paşaköşkü’nde gece yarısı iki ev kurşunlandı, Glock tabanca çöp kutusunda çıktı.. Bu arada Tabip Odası Başkanına yönelik silahlı saldırıyla ilgili soruşturmanın da halen sürdüğü öğrenildi.

GECE YARISI KURŞUNLAMA..
Edinilen bilgiye göre; Paşaköşkü Mahallesi Paşaköşkü Sokaktaki bir apartmanın giriş ve 1. katında bulunan daireler, 00.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı. Evlerin 43 yaşındaki Aydın K. ve 35 yaşındaki Şahin A.’ya ait olduğu öğrenilirken, olaydan sonra polis tarafından yapılan araştırmada, deforme olmuş 5 mermi çekirdeği, 6 boş kovanın yanı sıra çöp konteyneri içerisinde gövde yapısının plastik aksamı nedeniyle “hayalet silah” olarak adlandırılan Glock marka tabanca bulundu. Polis soruşturmayı sürdürüyor.

TABİP ODASI BAŞKANI..
Öte yandan Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Gündüz’e, 13 Mart gecesi evinin önünde yapıldığı bildirilen silahlı saldırı girişimiyle ilgili soruşturmanın da hala sürdüğü belirtildi.

Zafer Mahallesi Necip Fazıl Caddesi’nde 13 Mart gecesi 23.30 sıralarında Dr. Gündüz evine girmekte iken, kimliği belirsiz bir kişi tarafından boşluğa 1 el ateş edildiği ve daha sonra saldırganın kaçtığı, Dr. Gündüz’ün polise verdiği ifadede ateş edeni tanımadığını söylediği belirtilmişti. Korkutma amaçlı olduğu değerlendirilen saldırı girişimiyle ilgili soruşturmanın polis tarafından çok yönlü olarak sürdürüldüğü yetkililerce ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız