SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedef Kitle 8 Kat Arttı'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak yaptığı açıklamada, Küçük ve Orta Sanayiciyi Geliştirme İdaresi Başkanlığı'nın KOBİ'lere yaptığı desteği artırdığını belirtti.

KOBİ'lerin ekonominin,istihdamın ve sanayinin omurgası olduğunu, büyümenin de lokomotifi olduğunu belirten Ölmeztoprak, Türkiye'de toplam işletmelerin yüzde 99,9'unu, toplam istihdamın yüzde 81'ini, toplam katma değerin yüzde 59'unu, toplam yatırımların yüzde 62'sini ve toplam ihracatın yüzde 59,8'ini KOBİ'lerin oluşturduğunu ifade etti.

DESTEKLER ARTACAK

KOSGEB'in hedef kitlesinin 8 kat artarak 3.4 milyona ulaştığını belirten Ölmeztoprak, "Yeni dönemdeki KOSGEB desteklerinin çerçeve mevzuatını belirleyen yönetmelik, 15 Haziran 2010 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği, ihtiyaç ve beklentileri, sektör ve ölçek anlamında farklılık arz eden KOBİ'lerimizin esnek ve dinamik bir anlayışla desteklenebilmesini teminen hazırlanmıştır. Artık KOBİ'lerimizin farklılaşan ihtiyaçlarına çözüm getirecek farklı programlar ile destekler sağlanacak, bu ihtiyaçların değişmesi ya da yeni bir ihtiyaç ortaya çıkması durumunda buna göre yeni destek programları tasarlanarak uygulanabilecektir. Günün ihtiyaçları doğrultusunda KOSGEB İcra Komitesi onayı ile yürürlüğe girecek yeni destek programları ile geri ödemeli ve geri ödemesiz destekler verilebilecektir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız