SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedef Milli Takım..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Karateciler Milli takıma girebilmek için yoğun tempoda çalışma yapıyor.

Antrenör Sedat Turgut nezaretinde çalışmalarını sürdüren karateciler, Kocaeli'nde düzenlenecek olan Türkiye Karate Şampiyonası'nda dereceye girerek, milli takımda yer almak için çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun tempoda çalışmalarına devam eden karateciler, Kocaeli'nde Malatya'yı en iyi şekilde temsil ederek, hedefleri olan milli takıma katılacaklarına inanıyorlar.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Altın Adamlar Spor Kulübü Antrenörü Sedat Turgut, çalışmaların yoğun bir tempoda devam ettiğini, gençlerin büyük bir azim ve istekle antrenmanlara katıldığını söyledi. Turgut, genç karatecilerin başarılı olacaklarına inandıklarını ifade ederek, "Bu gençler sekizinci bölgede birinci oldular. Dolayısıyla Türkiye şampiyonasına girmeye hak kazandılar. Orada da ilk dörde girerlerse milli takıma seçilecekler. Bu müsabaka 21 yaş altı gençler Türkiye Şampiyonası Kocaeli'nde
düzenlenecek. İl temsilcimizin başkanlığında o müsabakaya katılacaklar. Oyuncularımıza başarılar diliyorum" dedi.
Genç karatecilerin antrenmanlarını Karate İl Temsilcisi Resul Uluca da izleyerek, genç sporculara destek veriyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız