SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedef Planlı Çevre'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın da içerisinde bulunduğu 4 ilin çevre düzeni planıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Genel Meclisi Salonu'nda düzenlenen çevre düzeni toplantısına, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, İl Özel İdaresi ilgili ve yetkilileri, kaymakam, belediye başkanı ve daire müdürleri ile ilgililer katıldı.

Çevre ve Orman Müdürlüğü'nün organize ettiği ve Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerini kapsayan1/100 bin ölçekli çevre düzeni planı hakkında bilgiler aktaran Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sedat Kadıoğlu, çevre düzeni planında yol haritasını belirlemek için toplantı düzenlediklerini belirtip, "2003 yılına kadar ülkemizin yüzde 5 civarında çevre düzeni planı yapılmışken, 2003'den bu yana yüzde 55'e çıkarıldı. Hedefimiz kısa sürede 2012 sonuna kadar ülkemizin her tarafına kadar ülkemizin her tarafına çevre düzeni planı yapmaktır"ifadeleirini kullandı.

Çarpık kentleşme ve plansız sanayileşme olmaması için çevre düzeni planının önemini anlatan Kadıoğlu, Avrupa Birliği'ne (AB) uyum sürecinde de çevre düzeni planını biran önce tamamlamaları gerektiğini vurguladı.

Kadıoğlu'nun konuşmasından sonra Prof. Dr Şükran Şahin, sinevizyon eşliğinde çevre düzeni planınıyla ilgili bilgiler aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız