SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedef Şampiyonluk"

A- A+ PAYLAŞ

 

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cafer Aydın, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bu noktada Malatya'nın desteğini beklediklerini söyledi.

Aydın, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, "Transfer çalışmaları istediğimiz şekilde devam ediyor. Bunun yanında arayışlarımız devam ediyor. Bir forvet oyuncusu daha almayı planlıyoruz. Malatya'da 15 Temmuz'da toplandığımızda yapacağımız çalışmalar ve incelemelerimiz neticesinde transfer konusunu netliğe kavuşturacağız. Transferin son gününe kadar kadromuza oyuncu katabiliriz" dedi.

"KIZILCAHAMAM'DA 15 GÜNLÜK BİR KAMP ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ"
Malatya'da 15 Temmuz'da toplanacaklarını belirten Aydın, "Yeni transferlerimiz ve mevcut kadromuzla birlikte Malatya'da toplanacağız. 15 Temmuz'da Malatya'da başlayacağımız çalışma yaklaşık 15 gün sürecek. Daha sonra Ankara Kızılcahamam'da 15 gün sürecek bir kamp çalışmamız olacak. Bu çalışmalarda çeşitli testlerde yapacağız. Buna göre transfer yapabiliriz de yapmayabiliriz de. Bunun kararını da vereceğiz" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"
Aydın, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Malatyalıların tribünlere gelerek takımlarını desteklemesi, bizimle sevinerek, bizimle üzülmesi gerekiyor. Birlik ve beraberlik olursa başarı daha da kolay gelecektir. Hedefimiz şampiyon olmak. Sonuçta bu uzun bir süreç. Bu noktada şehrin desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız