SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedef Tehlikeden Uzaklaşmak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da gözler deplasmanda oynayacağı Boluspor maçına çevrildi.

Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, hafif bir çalışma yaptı. Kulüp Başkan Vekili Orhan Kaya, Orduspor'u farklı mağlup etmelerinden dolayı teknik heyeti ve futbolcuları kutlayarak, taraftarları da her maçta stadı doldurarak takımlarına destek olmaya çağırdı. Kulübe gerekli maddi yardımın yapılmadığını söyleyen Kaya, "Eğer Malatyaspor'un başarılı olması isteniyorsa, maddi destek verilmelidir. Herkes taşın altına elini sokmalıdır. Yönetim olarak fedekarlık göstererek, ara transfer döneminde takıma takviye yaptık. Malatyalı işadamları ve ilin ileri gelenleri de kulübe maddi destek vermelidir" ifadelerini kullandı.

Basın Sözcüsü Cebrail Mungan ise, ligde ilk hedeflerinin tehlikeli bölgeden uzaklaşmak olduğunu belirterek, "Son ana kadar takımda kalarak, bizlere güvenen ve takımı terk etmeyen futbolculara teşekkür ediyorum. Bu sırada bizi terk eden futbolcular da oldu. O futbolculara da başarılar diliyorum. Futbolcularımız Orduspor karşısında aldıkları galibiyetle bizleri sevindirdi. İlk 6 hedefini konuşmak için erken, ilk hedefimiz tehlikeli bölgeden uzaklaşmak. Bu hafta alt sıradaki bütün takımlar galip geldi. Bu
da demek oluyor ki, çok zor bir lig mücadelesi olacak. Ligde en azından orta sıralarda kendimize yer bulmak istiyoruz" dedi.

Orduspor galibiyetinin takımın moralinin yerine gelmesi açısından çok önemli olduğunu kaydeden Mungan, "Artık önümüzde Boluspor ile deplasmanda oynayacağımız maç var. Bu maçtan da en az bir puan çıkarmak istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızın özverisiyle Malatyaspor'un daha iyi olacağına inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız