SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedef Türkiye Birinciliği

A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca organize edilen ‘Kadın Çiftçiler’ yarışmasında Malatya il birinciliğini elde eden Arguvan İsa Köyü’nden Güllü Karaaslan ile Gülnaz Alp, bölge birinciliğini de elde ettikten sonra Türkiye Şampiyonluğuna hazırlanıyor. Çiftçiler Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal ile birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz’ü ziyaret etti.

MALATYALI BAYAN ÇİFTÇİLER
Şubat ayındaki Kadın Çiftçiler yarışmasında il birinciliğini elde ettikten sonra Nisan ayında Gaziantep’te 10 ilin katıldığı yarışmada birinci olan Malatya’lı çiftçiler şimdi de Türkiye şampiyonluğuna hazırlanıyor.

Kadın çiftçiler Güllü Karaaslan ve Gülnaz Alp beraberinde Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal ve Tarım İl Müdürlüğü görevlileriyle birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında yarışmayla ilgili bilgi veren Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, Bakanlığın düzenlediği Kadın Çiftçiler yarışmasında il birinciliğini elde eden İsa Köyü yarışmacılarının Nisan ayında Gaziantep’te 8 il birincisinin katıldığı bölge yarışmasında da başarılı olduğunu ve Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde ettiğini belirtti. Güldal, Türkiye Şampiyonasının 3 Haziran 2007 tarihinde Bursa’da yapılacağını ve burada 8 bölge birincisi kadın çiftçi ekibinin yarışacağını kaydetti.

Kadın Çiftçiler yarışmasında ilimizi temsil edecek olan Güllü Karaaslan ve Gülnaz Alp, köylerinde tarımla uğraştıklarını ve il birinciliğinin ardından bölge birinciliğini de elde ettiklerini, şimdi de Türkiye şampiyonasına hazırlandıklarını ifade etti.

Vali Halil İbrahim Daşöz de kadın çiftçileri kutlayarak Türkiye şampiyonasında da başarı dileğinde bulundu. Daşöz,”Kendilerini kutluyorum. Malatya’yı en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bu yarışma toplumda kadınlarımızın her alanda olduklarını göstermesi bakımından son derece önemlidir. Kadın çiftçilerimizin bu yarışmasını önemsiyoruz. Malatya’da da tarım potansiyeli açısında da bu tür yarışmanın büyük önemi olduğuna ve geleceğimizin de aydınlık olacağına inanıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız