SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedef Türkiye ve Türk Milleti"

0
Güncellendi - 2018-08-12 17:28:22
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, ekonomide dış güçlerin etkisiyle yaşanan olumsuzluklara tepki gösterdiler. Keskin,  “Yaşanan ve yaşatılmak istenen sıkıntı sadece ekonomik değil, aynı zamanda ülkemizin ve milletimizin istiklali ve istikbali ile ilgilidir. ABD merkezli sıkıntının hedefi sadece milli iradenin yok edilmesi değil, bir bütün olarak Türkiye ve Türk milletine yöneliktir.” dedi.

ESOB BAŞKANI..

Keskin yaptığı yazılı açıklamada,  “Ülkemize ve aziz milletimize karşı 15 Temmuz hain ve alçak darbe girişiminde başarılı olamayanlar, ekonomik darbe girişimlerine başlamışlardır. Topla, tüfekle, uçakla, tankla aziz milletimizin iradesini teslim alamayanlar, ekonomik darbe ile milletimizi teslim almaya, yüce devletimizi çökertme emellerine ulaşmak istiyorlar.” ifadelerini kaydetti.

Keskin açıklamasında şu konulara temas etti:

“Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların farkındayız. Piyasalarında farkındayız. Esnaf ve sanatkar kesiminin içinde bulunduğu sıkıntıların ve sorunlarında farkındayız. Ancak; yaşanan ve yaşatılmak istenen sıkıntı sadece ekonomik değil, aynı zamanda ülkemizin ve milletimizin istiklali ve istikbali ile ilgilidir. ABD merkezli sıkıntının hedefi sadece milli iradenin yok edilmesi değil, bir bütün olarak Türkiye ve Türk milletine yöneliktir.

Esnaf ve sanatkar camiası olarak, ekonomik savaşta devletimizin ve milletimizin yanındayız.

Sıkıntılar var aşacağız, sorunlar var çözümünü sabırla bekleyeceğiz.  Ülkemizi ve milletimizi ekonomik oyunlarla teslim almak isteyenlere karşı asla diz çökmeyeceğiz, teslim olmayacağız, korkmayacağız.

Yaşanan sıkıntılar karşısında ABD ile aynı sevinç çığlıkları atanlarla aynı safta değiliz. İçte ve dışta Sevr ruhuyla hareket edenler olabilir, Amerikan mandası hayaliyle yaşayanlar da olabilir,  ama onların karşısında misak-i milli ruhuyla ayakta duran, ülkesi ve milleti için elini taşın altına koymaktan asla çekinmeyecek olan bir esnaf ve sanatkar camiası da vardır.  Esnaf ve sanatkar camiası olarak bu sıkıntılı süreçte devletimizin, milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki hükümetimizin yanındayız. Alınacak her türlü karar da herkes gibi esnaf ve sanatkar camiası da üzerine düşen fedakarlığı yapacaktır.”

TİCARET BORSASI..

Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan da, Türkiye'nin ekonomik olarak zor durumda bırakılmaya çalışıldığını belirterek, şunları söyledi:

"Uzun yıllardır bu topraklarda tam bağımsız Türkiye mücadelesi veren asil ve aziz Türk Milleti son yıllarda özellikle gezi eylemleri ile başlayan en son 15 Temmuz hain darbe girişimi ile devam eden siyasi iradeyi ve hükümeti siyasal, sosyal ve her açıdan vesayet altına almaya çalışan küresel emperyalist güçlere karşı önemli bir mücadele vermiştir. Bu eylemleri ile başarıya ulaşamayanlar, son zamanlarda Türkiye'yi ekonomik olarak zor durumda bırakmaya çalıştığı aşikardır.

Darbelerle diz çöktürülemeyen bu millet ekonomideki aşağılık manipülasyonlarla asla diz çöktürülemeyecektir.

Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak.

Bu topraklarda sonsuza kadar Türk milletinin düsturu olacaktır. Tarihin her sayfasına not düşmüş Türk Milleti bu savaşın sonunda da yine galip gelecektir.

Tam bağımsız Türkiye için millet olarak mücadelemiz devam edecektir."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan (soldaki) ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Argali (5 yıl önce)
    Oda başkanları,sivil toplum örgütleri ,medya, akademisyenler vb birilerinin istediği gibi değilde gerçekleri konuştuğu gün ekonomimiz duzelecektir
    0
    0
    Yanıtla