SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedef: Yasak!..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da, Çorumspor'u mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.

Maç sonrası Malatyalı taraftarlar galibiyeti halay çekerek kutladı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, "Galip geldiğimiz için mutluyuz. Ancak tek üzüntümüz geçen hafta puan yada puanlarla dönseydik, üsteki takımlar puan kaybetmişti ve bu bizim için iyi olacaktı. Ama geçmiş geçmişte kaldı. Bugün yendiğimiz için çok mutluyuz. Önümüzdeki iki maçı da firesiz atlatırsak, yolumuza en iyi şekilde deva edeceğiz. İnşallah devamı gelir" dedi.

Katipoğlu, transfer konusunda sorulan sorulara, "Eksik yerimiz varsa bunu teknik heyetimizin raporu doğrultusunda dolduracağız. Ne gerekirse yapacağız. transfer yapacağız" cevabını verdi.

Bir gazetecinin takımın hedefiyle ilgili sorusuna; Katipoğlu; "Hedef yasak. Hedef söylemiyoruz. Hedef deyince borç senet vermiş gibi oluyoruz" diye konuştu.

Karşılaşma sonrası yaşanan kısa süreli gerginliği de değinen Katipoğlu, "Gerginlik yok. Misafir takımın yöneticisi mağlubiyetin de verdiği stresle birkaç şey yaptı. Olacak şeyler bunlar" dedi.

Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Vedat İnceefe ise, "Galibiyet tabi ki sevindirici. İlk yarı itibariyle iki haftamız kaldı. Alta mı yoksa yukarda mı mücadele edeceğimizi iki hafta gösterecek. Kısmet olursa iki maçı da alıp, yukarda mücadele etmek istiyoruz. İlk 5'e girerek, yolumuza play off'ta devam etme istiyoruz. Şampiyonluk konusunda bir şey diyemem ama play off'a gidip oradan da Allah'ın izniyle Yeni Malatya Spor'u layık olduğu yerlere getirmek istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE ve İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız