SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefe Doğru Adım Adım Gidiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-04-11 19:15:12
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Kayseri Erciyesspor ile zorlu ve ciddi bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Buz, "Bizim için çok önemli bir müsabakaya çıkmıştık. Kazandığımız için gerçekten mutluyuz. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Hakikaten çok güzel desteklediler. Özellikle 1-1'in ardından kalecimizin hatasından sonra inanılmaz bir destek verildi. İkinci golü buluruz diye inançta vardı. Onu da bulduk" dedi.

Malatya İnönü Stadı'nın zeminine de değinen Buz, "Saha, zemin iyi olduğunda biz pas yapabiliriz. Üstüne koyabiliriz. Bunu önceden de söylemiştik. Statta çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten iyi iş yaptılar. Sahamızı iyi hazırladılar. Buda bizim için bir avantaj oluyor" ifadelerini kullandı.

"ÇOK CİDDİ VE ZORLU BİR MÜSABAKA"

Tecrübeli teknik adam, Şanlıurfaspor maçının kendileri için geride kaldığını ve önlerine baktıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Şanlıurfaspor maçı bizim için geride kaldı. Önümüzde çok zor ve ciddi bir müsabaka var. Kayseri Erciyesspor ateş hattında bulunuyor. Bizimde matematiksel olarak tamamen olayı koparmak için puanlarımızı almamız gerekiyor."

"EKSİK OYUNCULARIMIZ ÇOK FAZLA"

Buz, takımdaki eksiklere de değinerek, "Eksik oyuncularımız çok fazla. Guido Koçer, İrfan Başaran, Hüseyin Kar ve Ali Sakal sakat, Sedat Ağçay ise kart cezalısı. Eksiklerimiz var ama gardımızı alarak, mücadelemizi vereceğiz. Bütün arkadaşlarımız bunun bilincinde. Her şeyi ortaya koyacağız ve deplasmandan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Altyapıdan oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini dile getiren Buz, "Önümüzde önemli 6 müsabaka var. Oynayan arkadaşlarımız elinden geleni yapacak. Tabi altyapıdan da oyuncu arkadaşlarımızı kadroya takviye edeceğiz. Onlarda bizimle beraber gelecek. En azından bu havayı teneffüs etmiş olacaklar" dedi.

"SÜREÇLE İLGİLİ OTURUP, KONUŞACAĞIZ"

Buz, takımla 1,5 yıllığına sözleşme imzaladığını ifade ederek, "Takımdaki geleceğimle ilgili hiçbir şey düşünmüyorum. Ben sadece maçları düşünüyorum. Tabi süreçle ilgili de oturup, konuşacağız. Hedeflere adım ilerliyorum. Piyasaya çok farklı girdim. Bursaspor'da herkesin kafasında soru işareti vardı. Ardından Gençlerbirliği ve buraya geldim. Her zaman bir duruş sergiliyorum. Buraya geldiğimizde kalıcı bir şeyler yapmak istediğimizi söylemiştik. Benden sonra ya da benimle birlikte çıtanın yükselmesi gerektiğini düşünüyorum. Adım adım gidiyoruz. Cenab-ı Allah da bize yardım ediyor. Hayır duaları alıyoruz. Herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız