SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefe Sadece 2 Maç Kadar Yakınız"

0
Güncellendi - 2018-03-28 18:32:55
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, cumartesi günü oynayacakları Gençlerbirliği maçı için camiaya çağrıda bulunarak, "Evkur Yeni Malatyaspor Yönetimi olarak bugüne kadar koyduğumuz hedeflerimize adım adım ulaştık. Bu seneki hedefimiz ligde kalmaktı ve bu hedefe sadece 2 maç kadar yakınız. Cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği müsabakası o 2 maçtan ilki. Bu maçı kazanmamız için Malatyalılara büyük iş düşüyoruz. İnşallah taraftarımızın desteğiyle bu işi başaracağız" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak Gençlerbirliği maçı için yönetim adeta seferberlik ilan ederken, Kulüp başkanı Adil Gevrek Malatyalılara seslenerek stadı doldurmalarını istedi.

“İşverenlerden istirhamım bu hafta çalışanlarına zorluk çıkarmasınlar”

Gençlerbirliği ile oynayacakları maç öncesi İHA’ya konuşan Gevrek, Malatya futbol camiasına çağrıda bulunarak, "Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi olarak bugüne kadar koyduğumuz hedeflerimize adım adım ulaştık, ulaşmaya da devam ediyoruz. Bu seneki hedefimiz ligde kalmaktı ve bu hedefe sadece 2 maç kadar yakınız. Cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği müsabakası o 2 maçtan ilki. Bu maçı kazanmamız için Malatyalılara büyük iş düşüyor. İnşallah taraftarımızın desteğiyle bu işi başaracağız. Gençlerbirliği müsabakasında şehir olarak tek vücut olmalıyız. Bunun için hepimize büyük görevler düşüyor. Bu kulüp, Malatya şehrine aidiyet bağıyla bağlı olan herkesin kulübüdür. O yüzden cumartesi günü orada olalım ve takımımızı hep birlikte destekleyelim. Esnaflarımız ve diğer çalışanlarımızın gün ve saat konusunda yaşayacakları sıkıntıları 1 maçlığına çözeceklerine ve takımları için bu fedakarlığı yapacaklarına olan inancım tam. İşverenlerden istirhamım, bu hafta çalışanlarına zorluk çıkarmasınlar. Gelin hep birlikte bu hafta güzel bir birliktelik tablosu oluşturup, bu önemli haftayı güzel bir neticeyle noktalayalım" dedi.

“Bir gün bu şehirde bir şampiyonluk hikayesi yazılacak”

Gevrek, bir gün Malatya şehrinde şampiyonluk hikayesi yazılacağını da belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

“Ben ve yönetimim bugüne kadar hep Malatya futboluna katkı sunmak için çabaladık. Bu düşünce içerisinde hareket ederken muhakkak yanlışlarımız da olmuştur. Bunun için taraftarımızın her zaman hoşgörüsüne sığınmışızdır. Ama gayemiz her zaman Yeni Malatyaspor’un daha iyi yerlere gelmesi olmuştur. İnşallah belirlediğimiz hedeflere hep birlikte ulaşacağız. Şuna yürekten inanıyorum ki, bir gün bu şehirde bir şampiyonluk hikayesi yazılacak."

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Köylülerini protokole bedava doldur sende sehpanın üzerine çık amigoluk yap malatyasporu fenere yem ettin malatyasporlu başkan istiyoruz yeterrr sen yokken bu taraftar vardı çok dürüst başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Konu malatya spor ise gerisi tefarattir diyorum kim ne yapmis kim ne soylemis cok onemli degil seni cok ozledim malattayam temmuzda ordayim.insallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Günpınarlı (6 yıl önce)
    Yönetimi ağır eleştirenler. Siz ne yaptınız veya nekadar bilginiz var ve ne yapabilirsiniz. Yönetimin hatası tabiki var. Hatta hoca Fener ve Trabzon maçında bence hatalıydı ama hata insanlar için.Yokluklarla takım küme düşme sınırının üstünde. Alttaki takımlarının çoğunda bir oyuncusunun değeri Malatyanın tüm takımına bedel.Kırıcı konuşmalardan vaz geçip takıma sahip çıkın veya susun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet polat (6 yıl önce)
    Maca gelip is bilmez yonetimi protesto etcemm
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan yşl mrk (6 yıl önce)
    FOTBOLCOLARIMIZ YORGUN ANCAK 2 MAÇ KAZANABİLİRİZ DER GİBİ. ARKADAŞLAR. !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Malatya Beşiktaş galata saray trabzonspor helal olsun büyüklere kafa tutan takım dedik şimdi ne oldu fenere 2 0 Trabzona 4 1 yenilen takım gençler birliğine yenilir başkanda acaba ne konuşur oynamayan gönder gitsin buna herkez dahil
    0
    0
    Yanıtla
  • sezer (6 yıl önce)
    sayın başkan fener maçında niye gelin demediniz şimdi noldu gelin diyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Malatya sadece Malatya nın deyil Doğunun tek Süper Lig takımı ona gore davranın
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (6 yıl önce)
    GELMİYORUZ ADİL GEVREK SEN PROTOKOLÜNÜ DOLDUR SANA VE YANDAŞLARINA İYİ SEYİRLER BAĞIRMAYI TAKIMI ATEŞMEYİ UNUTMAYIN AMİGOLUK YAP SEN HATTA BAŞKANLIK SANA GÖRE DEĞİL
    0
    0
    Yanıtla
  • taştepeli (6 yıl önce)
    Sayın aklıkarışık başkan, önce çık bu taraftardan bi özür dile, şu çokbilmiş Ali Karadeniz'i de aman aman yanından ayırma, çünkü çok üstün bir şekilde “öneri” verme yeteneğine sahiptir... Kılavuzun ali karadeniz olursa o tiribünleri bir daha asla dolduramazsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Biletler 130 TL Olmazsa maça gelmeyiz,,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • özcan kaya (6 yıl önce)abayram isimli kullanıcı yorumuna
    başarılı yorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (6 yıl önce)
    Sizde de ne deve kini varmış be kardeşim. Adam gibi gelip takımını destekleyeceksin gel stada destekle yoksa da köstek olma bari. Kaç hafta geçmiş halen neyin derdindesiniz siz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Halen Fener maçındaki uygulamayı bahane edip maça gelmiyorsan bu şehrin evladı değilsindir. Şayet öyle ise maça gelmemende de bir sıkıntı yok. Adil Gevrek'in gelip elinizi öpecek hali yok. Küsüp maça gelmeyen taraftar değil seyircidir. Onlar da maçı bi zahmet TV den izlesinler, veya mümkünse hiç izlemesinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (6 yıl önce)
    Sayın editör küfür yazmıyorum hakaret etmiyorum fakat yazımı yayınlamıyorsun hayırdır inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (6 yıl önce)
    Sen özür dile gelelim adil başkan ve o gündüz çıkıp özür dilemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Her ne olursa olsun başkanımız iyi niyetli ve dürüst. Bugün süperlig havasini soluyorsak o ve ekibinin sayesinde. O Malatyaspor'u sıçrama tahtası olarak kullanmadı Malayaspor onunla sıcradı.Geldigimiz yeri unutursak bulunduğumuz mevkiyi kaybederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Bedavacı tayfa ve parası olanlar sana yeter. Kulübü oyuncağınız gibi kullanıyorsunuz. İnsan kusura bakmayın der. Şayet Fenerbahçe maçında ki bilet fiyatlarını bundan sonraki maçlara uyguladaydınız kabul derdik ancak hayvan terli yemezler. Lütfen pcebinize göz dikenleri cezalandırın. Çocuklarına mahcup olan bir gurup baba adına istiyorum bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    fenerbahçe maçı geçeli 20. günden fazla oldu.. ama bazı taraftarlar hala o maçın bilet fiyatlarında... fenerin maçının bilet fiyatlarına takılmayın artık yeter.. gına geldi. bunu indirip kaldırmanın anlamı yok. malatyalılığa da yakışmaz. o zaman herkes tepkisini gösterdi ve yönetimde gereken dersi aldığı aşikardır bitti geçti.. fener maçına küsüp maça gelmiyosan.. sen taraftar değilsin malatyalı hiç değilsin. bu takım adil gevreğin takımı değil malatyanın takımı. bu takım düşerse. adil gevrekte aynı hikmet tanrıverdi gibi bu şehri terk eder işinin başına döner.yine olan malatyada yaşayanlara olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakır (6 yıl önce)
    MAÇA GEL MAÇSIZ KALMA.Takım seni çağırıyor.Anadolunun,yeniden ayağa kalkan bu takımına,seyirci olarak el atmanın zamanı geldi.Malatyalının sesi İstanbul dan duyulsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin g (6 yıl önce)
    Benim yazımı yayinlamiyorlar yine söylüyorum gönül isterdi yenelim ama ne yazik ki gençlerbirliği yener
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtmapınarlı ibocan (6 yıl önce)
    Bravo size yakışanı yapmışsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu maçta yakışanı yapmışsa başkan FB maçında harikuladenin fevkaladesinin fevkini yaparak asil Malatyalı taraftarları tabiri caizse kapı dışarı etmiştir arkadaş... Halen çıkıp bir özür dilemiyor sahada kalkmış stadı doldurun diyor... Noldu FB maçında davet ettikleriniz bu maçta yoklarmı? gelemiyorlarmı? çok kıymetli başkan ve öneri üstadı ali karadeniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Hah şöyle yola gel Adil bey Sen bu açıklamayı yaptın diye değil Takım bizim takım olduğu için takımı destekleyeceğiz takım Malatya'nın takımıdır herkes bu hafta EROL hocamızın hatrına o stadı doldursun Doğuluyuz gururluyuz Biz MALATYASPORLUYUZ ?❤️
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)
    Gun birlik olma gunudur... isverenlere yaptiginiz cagri gercekten cok sevindirici baskanim insallah sesinizi duyarlar :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    No Coment.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (6 yıl önce)
    GEÇ BUNLARI GEC BAŞKAN BU ŞEHRİN VE TAKIMIN TARAFTARINI BİLE BİLE FENERBAHÇE MACİNDA KÜSTÜRDÜNUZ.COK GEÇ ARTİK O STAT BİRDAHA DOLMAZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Fenerbahçe maçındaki cefakar 7.000 seyirciyle oynarsınız artık. Türkiyede en ucuz bileti sen satıyorsun ya hani. Bundan sonra biletleri hep 130 dan sat nolur. Bak 2 hafta sonra ki maça nasil 2.000 kişiyle oynuyorsun. Bizleri fener maçından önce artık parası olanin maçlara gelmesi gerektiği algısı yarattınız. Fenere has birşey değil dedin daha 1 maç sonra 130 liralık bileti 6.5 liraya çektin. Niye sözünü tutmuyorsun. Hani en ucuz bilet sendeydi. Bundan sonra farklıydı. Önce sözünü tut. Tüm ulusal medyaya rezil ettin bizi bilet fiyatlarıyla. Evet işin özetine gelince sen oradan gidene kadar artik bizler yokuz. Kimse malatyaspor taraftarıyla maçlara gelmesin diye uğraşamaz. Takım sevdamizi kimse tartışmaya kalkmasın. Taraftar maça gelemesin diye uğraşan değil, stada daha fazla seyirci gelsin diye uğraşan kulüp başkanı istiyoruz. Bizler artik yokuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Milleti burdan gaza getirin seneye tff 1.ligde giresun-yeni malatya macına giderseniz yeni baskan ve yeni ligde mutlu olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir daha gelme kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Stadi doldurmak icin biletleri 25,ve10,tl yap stad Ful,dolar,maclari,rahat Kazaniriz kuskunlerle Yonetim barismis,olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Bu yazının altına muhtemelen cok fazla tarftar onu fener macından önce düsünecektin baskan yazacaklar fakat profesyonel liglerde yalnzca bir tane malatya takımı var oda süper ligde ve düsmeme mücadelesi veriyor dargınlıgı kırgınlıgı bırakarak bu macta stadı tamamen doldurmalı ve en yakn rakiplerimizden biri gencler birligine sahayı zindan etmeliyiz 6 puanlık mac herkes malatyaspor sevdalısı iyi kötü düsünce mutlak olur fakat bunları en azndan ligde kalana kadar konusmayıp takımı galibiyetlere hazırlamalıyız en azndan erol hoca ve futbolcular icin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Ben Malatyalıyım.Ben Malatyasporluyum diyen maça gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)
    başkan taraftarı küstürdünüz burası süper lig acemice işler burda olmaz. satılan bilet sayısı 2500
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (6 yıl önce)
    FB maçında işverenlerden bir istirhama gerek yoktu sayın başkan. Maç pazar günüydü, fırsatçılığınız yüzünden gerçek taraftarınız yerine baya bedavacınız vardı... Para verip maça gelen ama kendini sağda soldaki bedavacıların konuşmaları yüzünden enayi gibi hisseden, adam yerine koymayıp kaz yerine koyduğunuz bir taraftarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (6 yıl önce)
    Aynen Büyüükk başkan, malum maçı hatırlarsınız Malatya tribünlerinde beraber yan yana izledidiğiniz-izlediğimiz FB formalılar ile şampiyonluk sevinci yaşarsınız. Ha unutmadan Ali karadeniz bu şampiyonluk yolundaki mücadelede aman aman yanından ayrılmasın çünkü çok üstün bir şekilde "öneri" verme yeteneğine sahiptir.
    0
    0
    Yanıtla