SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefe Ulaşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:06:59
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekibi Malatyaspor Futbol Kulübü’nde sözleşmesini yenilenen orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak, Bank Asya 1. Lig’e çıkacaklarına inandıklarını söyledi. 
 
2 sezondur Malatyaspor Futbol Kulübü formasını giyen Cihan, takımda kaldığı için mutlu olduğunu, yapılan transferlerle birlikte hedeflerine ulaşacaklarını dile getirdi.
 
Tecrübeli oyuncu, Malatya’yı çok sevdiğini belirterek, "Yönetimle görüşmeleri sezon sonuna bırakmak istedik. Sezon sonunda da görüştük. Ailevi sebepler nedeniyle imzaya gelemedim. İlk etap kamp çalışmaları için Malatya’ya geldiğimde resmi sözleşmeyi de imzalayacağım. 2 yıldır Malatya’dayım. Malatya camiasını, taraftarını, yönetimini ve halkını çok yakından tanıyorum. Malatya’da mutluyum ve burayı seviyorum. Malatya’yı gerçekten çok sevdim. Kalmamdaki en büyük etkenlerden birisi buydu. Teklifler geldi. İyi bir sezon geçirdim ve transfer teklifleri vardı. Benim için önemli olan Malatya idi. Kalmama yönünde yönetim benimle görüşüyordu. Taraftarda kalmamı istiyordu. Bende kaldığım için çok mutluyum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. İyi günümüzde kötü günümüzde hep yanımızda oldular. Benimde şehirde hiçbir huzursuzluğum yoktu. Kaldığım için gerçekten mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
Yönetimin transfer çalışmalarında iyi bir yol izlediğine dikkat çeken Yeşilırmak, "Bu yıl iyi çalışmalar yapılıyor. İnşallah takımı Bank Asya 1. Lig’e çıkarırız. Ben de 2 yıllık anlaşma yaptım. İnşallah neticede de Spor Toto Süper Lig’i görürüz. Transfer çalışmalarını takip ediyoruz. Eren ile Mustafa’yı tanıyorum ve ikisi de iyi transfer. Çok faydalı olacaklar. Bu ligde çok rahat oynayabilirler. Takıma hayırlı olsun" diye konuştu.
 
Cihan Yeşilırmak, Bank Asya 1. Lig’e çıkacaklarına inandığını belirterek, "2 yıldır sezona şampiyonluk hedefiyle başlıyoruz. İlk yılımızda Play-off’lar da oynadık ve şansız bir şekilde elendik. Bu sezonda istediğimiz gibi geçmedi. Kötü bir sezon geçirdik. Hedefler belliydi ancak hedeflerin baya dışında kaldık. Yeni sezon için ilk 5 hedefi konuldu. Şuanda yapılan transferlere baktığımızda iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. İyi işler olacağına da inanıyorum. Ben ilk 5’ten ziyade Bank Asya 1. Lig’e çıkacağımıza inanıyorum. İyi yoldayız. Yönetim bu işle titizlikle uğraşıyor. Bu sezon hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız