SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefe Ulaşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:40:07
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da futbolcular Erdal Sezek ile Ömer Hacısalihoğlu, Yeni Malatyaspor’un hedefine ulaşacağını söyledi. 

Yeni Malatyaspor'da defans oyuncusu Erdal Sezek, sezon başında iyi bir ekip kurulduğunu belirterek, Yeni Malatyaspor’un hedefinin ne olduğunu iyi bildiklerini ve takımı hedefine ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Ligde puan tablosunda istenilen yerde olmadıklarını ancak kaybedilmiş bir şeyin olmadığını dile getiren tecrübeli futbolcu, “Yeni Malatyaspor’da kurulan ekipten beklenen tek şey takımın bir üst lige emin adımlarla ilerlemesidir. Bizde bunun için buradayız. Hepimiz başarılar yakalamış futbolcularımız ve de Yeni Malatyaspor’da, böyle güzel bir şehir ve güzide bir kulüpte bir üst lige çıkma adına gereken mücadeleyi vermeye devam ediyoruz. Geride kalan haftalarda puan tablosundaki yerimiz anlamında bizden istenilen bir tablo yok. Ama kaybedilmiş, kötü bir durumda yok. Biz her zaman üst sıraları kovalayan, rakibimizle puan farkını çok fazla açmadan üst sıralarda yer almak isteyen bir ekibiz. Tabi ki şuanda ters bir durum var. Bizim birinci, rakiplerimizin de bizim altımızda olması gerekirken farklı bir durum oluştu. Oynadığımız maçlardaki gereksiz puan kayıplarından ötürü şuan ki puan sıralamasında yer alıyoruz” dedi.

 

“HEDEFE VARMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Sezek, Yeni Malatyaspor’u hedefine ulaşmak için çalıştıklarına dikkat çekerek, “Panik içerisinde değiliz. İstediğimiz hedefi biliyoruz. Bizden istenileni de çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bundan sonra daha iyi sonuçlar ve seri galibiyetler alarak istenilen hedefe yaklaşacağız. İlk yarının bitimine 5 hafta kaldı. Bu 5 haftayı en az puan kaybıyla kapatıp, devre arası çalışmalarında da şampiyonluk adına istenilen hedefe varmak için mücadelemiz devam edecek” diye konuştu.

 

“TAKIMDA OLUMLU BİR HAVA VAR”

Takımda her şeyin yolunda olduğunu, hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini kaydeden tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

“Genelde hoca değişikliklerinden sonra yakalanan bir performans vardır. Futbolcular üzerinde gelişen olumlu yönler vardır. Geçtiğimiz sezon oynadığım takım itibariyle bir sezonda 3 hoca değiştirdik. Gelen ve giden hocaların bize katkıları oldu. Futbolcular üzerinde farklı bir motivasyon oluşturuyor. Yeni bir hoca herkes için yeni bir başlangıçtır. Tekrardan o formayı kapmak adına verilecek bir savaş vardır. Bu savaş sonucunda da futbolcuların performansları takıma olumlu yansır. Olumlu bir hava var. Herhangi bir sıkıntı yok. Mehmet Altıparmak hocamızı da iyi tanıyoruz. Geçmişteki başarılarını da biliyoruz. Çalıştığı takımları da yakından biliyoruz. Hocamızda takımdaki futbolcuların birçoğunu tanıyor. Çok sıkıntı yaşamadık. 2 gündür antrenmanlarımız keyifli geçiyor. İnşallah böyle devam edecektir. Ufak tefek sakatlıklar yaşadık. O arkadaşlarımızda tekrardan aramıza katıldılar. Sezona nasıl güçlü bir şekilde başladıysak, aynı şekilde üzerine koyarak emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz. Bir aksilik olacağını zannetmiyorum. Her şey yolunda.”

 

“GÖREVE HAZIRIM”

Sezek, ligin üçüncü haftasında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle 8 hafta takımdan ayrı kaldığını anımsatarak, bundan sonraki süreçte göreve hazır olduğunu ifade etti.

Görev alsa da almasa da her zaman takımın destekçisi olduğunu vurgulayan Erdal, “Sakatlığım nedeniyle 8 haftalık süreçte takımdaki yerimi alamadım. Ama her zaman takımın yanındayız ve futbolcu arkadaşlarımıza destek veriyoruz. Bizden beklenenleri biliyoruz. Herkesin Erdal Sezek’ten beklentisini de biliyorum. Bizde zaten bulunmuş olduğumuz takımlarda hep bir önceki takımımıza göre daha fazla çaba gösterme gayreti içindeyiz. Futbolda bir talihsizlik var. Yeni Malatyaspor adına mücadele ederken sezonun üçüncü maçında talihsiz bir sakatlık yaşadım. Böyle şeyler saha içerisinde olabiliyor. Çok şükür ki şuanda sakatlığımdan eser kalmadı. İyi durumdayım ve de form grafiğim yükseliyor. Tabi bende futbol hayatımda sahalara hiç bu kadar uzak kalmamıştım. Bir an önce arkadaşlarımla bu yolda mücadele etmek için oldukça istekliyim. Ben oynasam da oynamasam da her zaman takımımızın yanındayım ve de destekçisiyim. Her arkadaşımın verdiği gibi bende takımımı istenilen yere taşıma adına mücadele edeceğim” şeklinde konuştu.

 

“ZORLU MÜSABAKALAR OYNUYORUZ AMA ÖNEMLİ OLAN BİZİM BAKIŞ AÇIMIZ”

Ligin ilk yarısında kalan 5 haftayı en az puan kaybıyla kapatmak istediklerini belirten tecrübeli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Karadeniz takımları mücadeleci ve sert bir futbol sahaya yansıtırlar. Ofspor’a karşı daha önceden de oynamıştım. Genelde agresif oyunu seviyorlar. Çok koşup, iyi mücadele ediyorlar. Tabi ki hiçbir maç kolay geçmez. Özellikle Yeni Malatyaspor olarak kendimize bir hedef koyduğumuz için hiçbir maç kolay geçmiyor. Buraya gelen her takımla zorlu karşılaşmalar oynuyoruz. Ama önemli olan bizim olaya bakış açımız. Bizim sahada verebileceklerimiz büyük önem taşıyor. Biz ne kadar istersek o kadar kolay, biz ne kadar istersek o kadar zor olur. Önümüzdeki 5 haftalık periyotta iyi sonuçlar almak istiyoruz. Bundan sonraki maçlar final niteliği taşıyor. Ligi, ilk yarı sonuna kadar en iyi puanla tamamlamak arzusundayız.”

 

ÖMER HACISALİHOĞLU: “ŞEHRİN İNANMIŞLIĞI BİZE ÇOK BÜYÜK BİR GÜÇ VERİYOR”

Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu ise, hoca değişikliğinin kendilerine mutlaka olumlu yansıyacağını söyledi.

Yeni Malatyaspor’u hedeflediği yere ulaştırmak için çalıştıklarını ifade eden tecrübeli futbolcu, “İyi bir ekibiz. Ekibimizde hiçbir sıkıntı yok. Benim geçmişte yaşamış olduğum 6 tane şampiyonluk var. Bunların 3 tanesi PTT 1. Lig şampiyonluğu. O takımlarda da bu atmosferi yakalamıştık. Yeni Malatyaspor’da da bu atmosfer var. Tabi bunun yanında şehrinde artı değerde bir atmosferi var. Taraftarlarımızda bu anlamda büyük destek veriyor. Şehirde herkes çok inanmış. Bu bize gerçekten büyük bir güç veriyor. Şehrin arkamızda olması çok güzel bir olay. Bunu da maçlarda en iyi şekilde hissediyoruz. Bu anlamda da taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Çok heyecanlılar ve istekliler. Berabere kaldığımız maçlarda bile bize her türlü desteği veriyorlar. Bizde bunun için sahada elimizden geleni yapmalıyız. Sonuna kadar da yapacağız” ifadesinde bulundu.

 

“YENİ MALATYASPOR’DA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Yeni Malatyaspor’da çok mutlu olduğunun altını çizen Hacısalihoğlu, “Hem yöneticilerimiz olsun hem de taraftarlarımız olsun gerçekten bizlere artı motivasyon veriyorlar. Şehrin inanmışlığı bize de en iyi şekilde yansıyor. Bizde çok inançlıyız. İnanmasaydık, burada da olmazdık. Çünkü hepimiz belirli bire kariyeri olan futbolcularız. Belirli bir kariyerde de devam edebilirdik ama buradaki heyecanı görünce Yeni Malatyaspor’a geldik. Kendi adıma hiçte pişman olmadım. Arkadaşlarıma ve aileme de her zaman söylüyorum; burada çok mutlu günler yaşıyorum. Yeni Malatyaspor’da olduğum için çok mutluyum” dedi.

 

“HAKEMLERİN ALEYHİMİZE VERDİKLERİ KARARLAR CANIMIZI ÇOK SIKIYOR”

Hakem kararlarının canlarını sıktığını dile getiren Hacısalihoğlu, şunları ifade etti: 

“Yeni Malatyaspor aleyhine verilen kararlar var. Hakemlerin aleyhimize verdikleri kararlar canımızı çok sıkıyor. 12 tane maç oynadık, lehimize bir tane bile penaltı verilmedi. Ve ceza sahasında sezon başından beri 5-6 tane net penaltı pozisyonu oldu. Hatta geçen hafta Körfez Futbol Kulübü maçında Emrah’ın bir pozisyonu var. Bu pozisyonda hakem devam kararı verdi. Olmayan bir pozisyonda da faul kararı verdi ve neticede de dol yedik. 2 haftadır gol atıyoruz ve de ofsayt gerekçesiyle iptal ediliyor. Bu pozisyonlar ofsayt değil. Bunlar araştırılması gereken şeyler. Hakem hataları dediğim gibi canımızı sıkıyor. Ama biz sahada gereken mücadeleyi vereceğiz. Gerekirse hakemleri de yeneceğiz.”

Ofspor maçını kazanarak yollarına en iyi şekilde devam etmek istediklerini kaydeden Ömer, “Taraftarlarımızın desteğini her zamanki gibi arkamızda görmek istiyoruz. Ofspor maçını kazanıp, önümüzdeki İnegölspor maçına en iyi şekilde gitmek istiyoruz. Önümüzü daha iyi görmek için Ofspor maçını kayıpsız geçmeliyiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız