SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedefe Ulaşmak İstiyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:29
Hedefe Ulaşmak İstiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, sol bek oyuncusu Ramazan Kahya ile orta saha oyuncusu Ahmet Gökhan Güney, ligde geriye kalan 8 maçta en iyi sonuçları alıp, PTT 1. Lig'e çıkmak istediklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, ligde son 8 hafta kaldığını hatıraltarak, "Cafer Aydın hocamızla birlikte bu 8 haftayı geçireceğiz. Kalan 8 haftada en iyi sonuçları alıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

KAHYA: "MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ"

Kahya, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini belirterek, "Mert hocayla yollar ayrıldı. Futbolun içerisinde böyle şeyler var. Bizde üzülüyoruz ama yapacak bir şey yok. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Önümüzde 8 maç var. Birlik ve beraberlik içerisinde, sahada en iyi şekilde mücadele edip, PTT 1. Lige çıkmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz birinci olarak bir üst lige çıkmak. Eğer olmazsa, Play-Off'ta başarılı olup, PTT 1. Ligi'ne çıkmak istiyoruz. Yeter ki taraftarlarımız ve Malatyalılar bize güvensin. Zor günler geçiriyoruz. Bu zor günleri atlatmak için çalışıyoruz. Biz herkesten destek istiyoruz. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

"BİR ÇIKIŞ YAKALARSAK, GERİSİ GELECEKTİR"

Tecrübeli futbolcu Ramazan Kahya, zor günleri geride bırakmak için var güçleriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Ligde kalan 8 haftada iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını ifade eden Ramazan, "Bazen her şey istediğiniz gibi olmuyor. İyi mücadele ediyoruz, pozisyonlar yakalıyoruz ama istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Herkes başarılı olmayı istiyor ama artık bundan kurtulmak istiyoruz. Kafamızı toparlayıp, rakibimiz olan İnegölspor'dan deplasmanda puan almak istiyoruz. İnşallah İnegölspor maçıyla birlikte bir çıkış yakalarız. Bir çıkış yakalarsak, gerisi de gelecektir" ifadelerini kullandı.

Kahya, taraftarların her zaman desteğini istediklerini dile getirerek, "Taraftarlarımızın arkamızda durup, bizi desteklemelerini istiyoruz. Bizim içerideki gücümüz taraftarımız. İnşallah arkamızda dururlar. İnegölspor rakibimiz. Play-Off'a gitme yolunda önemli bir rakiple karşılaşacağız. Hemen altımızda yer alıyorlar. Zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Zor maçlarda iyi mücadele ediyoruz. Bu haftada iyi mücadele edip, Cafer Aydın hocamıza galibiyetle merhaba demek istiyoruz" dedi.

GÜNEY: "DAHA İYİ MÜCADELE ETMELİYİZ"

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Ahmet Gökhan Güney, kalan 8 maçta daha iyi mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayarak, "Bu süreçler bizi üzüyor ama yeni heyecanları da beraberinde getiriyor. Mert hocamızla yollarımız ayrıldı. İlk hocalık deneyimiydi. Çok fazla yardımcı olamadık. Sahada 1-2 maç dışında performansımızın altında kaldık. Bunun nedenlerini de kendi aramızda oturup, konuşuyoruz. Son Gaziosmanpaşa maçında iyi mücadele edemedik. Artık mikrofonlara ya da kendi aramızda yaptığımız konuşmaları bir kenara bırakıp, sahada kendi oyuncu kimliğimizi yansıtmalıyız. Performansımızı daha da artırıp, daha iyi mücadele etmeliyiz" diye konuştu.

PTT 1. Lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Güney, "Birinci olma şansımız azaldı. Giresunspor alt sıralardayken, bu ligin lideri oldular. Biz kaliteli bir takımız ama onların yakaladığı takım sinerjisini bizde yakalamalıyız. Camiamızı çok üzdük ama bize inansınlar. 15 yıldır profesyonel oynuyorum. Bu tür süreçleri yaşadığım zamanlar oldu. Bahanelerin arkasına sığınmadan, performansımızı sorgulamalıyız. Bunu herkese yayabilirsek herşey düzelecektir. Artık konuşmayla olmaz, sahada daha iyi mücadele etmeliyiz. Elimizden geleni yapalım, camiamızın desteğini arkamıza alalım, başarı da beraberinde gelecektir" şeklinde konuştu.

Güney, İnegölspor maçının ligdeki hedefleri açısından önemli bir karşılaşma olduğuna dikkat çekerek, "İnegölspor ile puan kaybetmememiz gereken bir maç oynayacağız. Bu maçtan çok ümitliyim. Allah'ın izniyle camianın istediği sonucu alacağız. Ondan sonrada bir ser yakalayıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız