SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefe Ulaşmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:58:39
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, ligin ikinci yarısında iyi bir seri yakalayıp, sezon sonunda hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor, ilk yarısının son maçında Pazar günü deplasmanda Ankara ekibi Keçiörengücü ile karşılaşacak. Ligde 3. sırada yer alan sarı -kırmızılı takım, Keçiörengücü maçının hazırlıklarını TFF Antrenman Sahası'nda yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Taktik ağırlıklı çift kale maçla devam eden antrenman, orta ve şut çalışmasının ardından sona erdi.

BAŞARAN: "BİZ HERKESTEN DAHA ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, Menemen Belediyespor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, "Sahamızın zemini çok kötü. Bu kaliteli kadroyu, Menemen Belediyespor iyi bir sahada 10 maç yapsak belki 1'ini yenebilir, hatta onu bile yapamaz. Zemin iyi olsaydı maçı her türlü çevirirdik. Kaçırdıklarımızı da atabilsek maç farklı olurdu. Benim girdiğim güzel bir pozisyon vardı ama gole çeviremedik. Bu maç geçti artık, çok fazla yapabilecek bir şey yok. İnanılmaz üzgünüz. Futbolcular olarak bu mağlubiyete en çok biz üzüldük" dedi.

"SERİ YAKALAYIP, YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Ligin ikinci yarısında seri yakalayıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini dile getiren Başaran, "Rakiplerimizle aramızda 2 puanlık bir fark var. Keçiörengücü maçını kazandığımız zaman yeniden lider olacağımızı düşünüyorum. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Devre arası kampını da en iyi şekilde geçirip, ikinci yarıda iyi bir seri yakalayıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz ligden birinci çıkamadıktan sonra kimin ne yaptığı önemli değil. Biz bir seri yakalarsak, PTT 1. Lige çıkarız" ifadelerini kullandı.

Başaran, Keçiörengücü deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini belirterek, "Keçiörengücü ile suni çimde karşılaşacağız. Kampta da Keçiörengücü ile beraberdik. Diğer oynadığımız takımlarda göre daha iyi ve derli toplular. Suni çimde iyi pas yapıp, maçın ilk yarısında sonuna gitmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız