SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefe Ulaşmamıza Az Kaldı"

0
Güncellendi - 2016-04-29 02:30:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün golcü futbolcusu Burcu Çakır, Play-Off 1. Turu’nda karşılaşacakları Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü’nü yenerek, bir üst tura çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Ligde iyi bir sezon geçirdiklerini ifade eden Çakır, kendileri için güzel geçen sezonu, şampiyonlukla süsleyip, 2. Lige yükselmek istediklerini dile getirdi.

Golcü futbolcu, hedeflerine ulaşmalarına az bir engelin kaldığını belirterek, “Sezon bizim adımıza çok iyi geçti. Grubumuzu lider tamamladık ve Play-Off biletini aldık. Tabi ki bundan sonraki maçlar zor olacak ama biz inandığımız hedef doğrultusunda bütün engelleri aşıp, hedefimiz olan 2. Lige ulaşmak istiyoruz” dedi.

İyi bir takım olduklarını ve kimseden çekinmediklerini kaydeden frikik ustası, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sezon başında iyi bir kadro kuruldu. Takımda arkadaşlıktan öte bir ortam var. Her zaman dediğimiz gibi, biz büyük bir aileyiz. Belki de sezonun bizim adımıza en güzel şekilde geçmesinin en önemli nedenlerinden birisi de budur. İnşallah normal sezonda gösterdiğimiz iyi performansı, Play-Off müsabakalarında da gösterip, sezonu mutlu bir şekilde tamamlarız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız