SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedefi Avrupa Şampiyonluğu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı sporcu Sümeyra Üstündağ, Edirne'de yapılan Modern Pentatlon 2010 Açık Balkan Şampiyonası Yıldız B Bayanlarda Balkan Şampiyonu oldu.

Edirne'de 22-27 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılan Modern Pentatlon 2010 Açık Balkan Şampiyonası'nda şampiyon olarak Malatya'ya dönen Sümeyra Üstündağ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'yı ziyaret ederek, şampiyonaya katılmasından dolayı kendisine verilen destek için teşekkür etti.

Üstündağ, hedefinin; 7 Eylül 2010 tarihinde Bulgaristan'ın Varna şehrinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda derece alarak Malatya'ya dönmek olduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ise, "Sümeyra'nın Balkan Şampiyonu olmasından dolayı çok memnun olduk, Federasyon Başkanı telefonla arayarak bizleri tebrik etti ve verdiğimiz desteklerden dolayı teşekkür etti. Sümeyra kararlı ve başarılı bir sporcumuz ben onun Avrupa Şampiyonu olacağına inanıyorum, Antrenörümüz İsmail Kemal Acar'ı ve Sümeyra'nın ailesini kutluyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız