SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefim Başarılı İşlere İmza"

0
Güncellendi - 2017-08-31 16:54:41
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un ön liberosu Aytaç Kara, “Benim buradaki hedefim Malatyaspor formasını devamlı giyip, hem kendim hem de Malatyaspor için başarılı bir işe imza atabilmek” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferlerinden Aytaç Kara, Malatya İnönü Stadı’nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kara takımın performansı, ligdeki üç haftalık bölüm, hedefleri ve performansıyla ilgili kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

“İYİ MÜCADELE EDİYORUZ”

Yeni kurulan bir takım olduklarını ifade eden Kara, “Bu takımların kaynaşması zor olur. Transferlerle birlikte güçlenen bir takımız. İnşallah ilerleyen haftalarda maç oynaya oynaya birbirimizi daha iyi tanıyıp, daha çok kaynaşan bir takım olacağız” dedi.

Kara, ligde iyi yerlere geleceklerine inandığını kaydederek, şunları söyledi: “Oynadığımız futbola bakıldığında diğer takımlarında bir üstünlük durumu yok. Her şey sahada belli olur. Mücadeleni verdikten sonra hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Antalyaspor maçıyla da bunu gösterdiğimize inanıyorum. Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Arkadaşlarıma verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. İyi mücadele ettik, pozisyonlar bulduk, pozisyonlar kaçırdık. İnşallah böyle devam eder ve istediğimiz sonuçları alırız.”

“HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUM”

Kara, bir gazetecinin ‘Azubuike ile iyi bir ikili oluşturduğunuzu düşünüyor musun?’ sorusuna, “Sonuç olarak ilk maçımızı oynadık. Birbirimize daha çok kaynaşacağız. Daha çok maç oynadıkça sadece Azubuike ile değil bütün arkadaşlarımızla kaynaşacağız. Daha iyi olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor’un ligdeki durumunu da değerlendiren Kara, şunları söyledi: “Bu ligde çok çok üstün bir takımın olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta sahada mücadeleni verdikten sonra her takım eşittir. Bizde bunu sahada gösteriyoruz. Sivasspor maçında şansız bir mağlubiyet yaşadık ama rakip takımın bizden iyi olduğuna inanmıyorum. Biz sahada mücadelemize devam edeceğiz.”

Kara, kendi performansına ilişkin ise “Bir maça göre değerlendirmemek lazım. Benim buradaki hedefim Malatyaspor formasını devamlı giyip, hem kendim hem de Malatyaspor için başarılı bir işe imza atabilmek. Bu hedefimi gerçekleştirmek için çalışıyorum. Dolayısıyla da bir maça değil, önümüzdeki maçlara da bu performansımı yaymak istiyorum. İnşallah sakatlıksız, kazasız, belasız bütün arkadaşlarımızla mücadeleye devam ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız